Nnywellness.com

Feilsøke en 2004 Dodge Cummins Fan Clutch


Feilsøke en 2004 Dodge Cummins Fan Clutch

Alle liker kjølig luft fra aircondition-enhet på en varm sommerdag. Bruke klimaanlegget, men forårsaker slitasje på fan clutch samt andre deler av Cummins motoren. Fan clutchen er en elektronisk styrt del som festes til viften foran din motor, og forårsaker luft å bli tvunget inn Cummins' a/c system. Det er noen enkle måter å teste koblingen fan så sørg for at den fungerer riktig.

Instruksjoner

• Åpne panseret på bilen. Sette på mekanikk hansker.

• Finn koblingen fan på forsiden av motoren. Det er holdt av seks 1/2-inch bolter på Dodge lastebiler. Sjekk boltene sørge for at de er alle festet tett. Bruk ratchet og socket for å stramme om nødvendig.

• Sjekk tilkoblingen på undersiden av viften clutch. Bruk begge hendene og dra kontaktene fra hverandre. Kontaktene korrodere vanligvis på grunn av vann og andre miljøfaktorer.

• Kontroller elektriske kabler som kjører fra motoren til fan clutch. Et annet vanlig problem med nye Cummins motoren er at elektrisk kabelen kan kuttes mens viften er engasjert. Hvis kablene er kuttet, spleise dem tilbake sammen og sikre dem fra viften.

• Teste aircondition sørge for fan clutch vil engasjere. Slå på bilen og deretter slå på klimaanlegget. Hvis klimaanlegget ikke blåser kald luft, kan den fan clutchen ha gått dårlig. Din lokale auto deler butikken vil ha flere alternativer for å installere en ny fan clutch på 2004 Cummins motoren.

Tips og advarsler

  • Fungere ikke på en varm motor. Tillate Cummins motoren avkjøles før du starter noe arbeid.