Nnywellness.com

Hvordan forhandle for en ny Lexus


Forhandler om en ny Lexus er en prosess som tar forberedelse og vilje til å gjennomføre en plan. Utfører planen vil kreve at du helt følger med hvert trinn. Kjøpe en bil er en forretningstransaksjon. Uavhengig av mange timer du kan bruke i Lexus utstillingslokalet eller utallige vennlig bevegelser personalet strekker seg til deg, er deres mål å selge deg en bil på den høyeste prisen de er dugelig å oppnå. Du må være like fast bestemt på å få en rettferdig pris.

Instruksjoner

• Få den totale kostnaden for Lexus tidligere ordne vilkårene. Forhandlere vil "tie du" til et forskuddsbetaling og månedlig betaling, så justere lengden på kontrakten for å passe deres bunnlinje pris mål.

• Anmode å se forhandler fakturaen. Forhandler fakturaen er ikke kostnaden for forhandleren produsenten, og det er allerede fortjeneste bygget i fakturaprisen. Starter fra forhandler fakturaen vil gi deg en bedre forståelse av hvor mye plass er mellom fakturaprisen og produsenter veiledende pris. Målet for en pris mellom de to tallene.

• Be om andre funksjoner eller tjenester når du ikke klarer å flytte dealerens pris noen nedre. Faktisk er du fortsatt forhandle salgsverdi mot kostnaden ved å forsøke å få mer for samme pris.

• Forhandle en fair trade verdi hvis du er handel med et annet kjøretøy. Ha med deg den Kelly Blue Book innbytterabatt i verdien for bilen som en spesifisert liste over ettermarkedet komponenter som du kanskje har lagt til siden kjøpe bilen.

• La. Giveren vil gi deg lavest pris du diskutert en annen dag (selv om en vanlig taktikk er å si at du bare kan motta avtalen hvis du registrerer "i dag"). Informere dealeren at du er interessert i å kjøpe bilen, men gjør du vil først kreve at du sørge for at du får den vakreste avtalen. Hvis du ikke ønsker å forlate, være en erfaren selger klokt å bløff.

• Tilby din egen pris. Velg en pris som er rimelig (som bestemmes av din forskning og beregninger om din handelen) og informere dealeren at du ville være villig til å kjøpe Lexus på prisen du foreslår. Tillat ikke selgeren å viderekoble deg fra prisen ved å omdirigere samtalen vilkårene. Deres mål er å gjøre prisen så liten som muligens ved å diskutere bare én måned om gangen. $600 høres mindre enn $40.000. Stick med den endelige prisen. (Forskuddsbetaling og månedlige avdrag) er ikke noe mer enn aritmetikk.

Tips og advarsler

  • Når du er forhandlinger (etter salg presentasjon og test stasjonen), unngå rehashing funksjonene og fordelene av Lexus. Denne "spasere ned memory lane" er en taktikk brukt av selgere for å injisere følelser inn i diskusjonen. En emosjonell kjøper er mindre utstyrt forhandle effektivt. Opprettholde fokus på økonomisk avtalen.