Nnywellness.com

Hvordan fikse strippet tråder i en olje Pan


Hvordan fikse strippet tråder i en olje Pan

Fordi bunnpluggen olje er laget av mykere metall enn bolt-hull i olje-pannen, er det en sjelden anledning til å kle tråder i pannen. Sier dette betyr ikke trådene i pannen ikke bli skadet og noen ganger av nybegynner glidemiddel teknikken som enten strammes eller kryss-tråd avløp plugger alvorlig. Erstatte en olje pan kan være dyrt og arbeidsintensiv avhengig av plasseringen nederst på motoren. Rethreading eller tapper olje pan hullet er et enklere og billigere alternativ.

Instruksjoner

• Måle olje avløp plug diameter og pitch størrelsen med tråden og diameter gauges. Disse enhetene er ganske selvforklarende bruke. Sett pluggen inn i hullet det passer best. Gå mellom metrisk og standard til du har funnet den strammeste passformen for pluggen. Det samme for tråden banen måle.

• Prøv rethreading i olje pan med opprinnelige målene som din første alternativet. Hvis pan trådene ikke altfor er skadet, kan dette være et levedyktig alternativ. Finn kranen i trykk og die som samsvarer med målinger av opprinnelige bunnpluggen.

• Trykk inn trykk skiftenøkkel og gni litt peiling fett på slutten av tråder og fløyter på trykk. Dette vil forhindre biter av kuttet tråden inn i olje pan.

• Nøye justere kranen til trådene i pannen, gjør at kranen er straight og flush. Kompromittert tråder kan utfordre retning av kranen, så det er viktig å sørge for at justeringen av kranen tillater utskifting pluggen å stramme rett inn i pannen.

• Slå trykker og skiftenøkkel en revolusjon i trådene i pannen når de tråder og fløyter av kranen har blitt justert og bite i kompromittert trådene. Tilbake i springen av 1/2 av en revolusjon tillate metall spon av pan tråder å arbeide seg ned kranen.

• Gjenta trinn 5 til kranen dreier fritt i pannen. Trådene i pan er bare så tykk som pannen, så dette ikke vil ta lang tid.

• Fjern kranen og skiftenøkkel fra trådene i olje pan.

• Installere nye bunnpluggen og pakning sørge diameter og pitch av pluggen passer trykk målingen du bare kutte i pannen.

• Stram pluggen med en boks slutten fastnøkkel tett. Må ikke strammes pluggen, men sørg for at du klarer å stramme riktig. Hvis plug strimler eller tråder av ikke vil bite i kvinnelige tråder av kjelen, du er ned til en alternativ før Erstatt panorere.

• Endre banen til neste grovere pitch og gjentar fremgangsmåten. Dette vil kreve en annen avløp plugg pitch størrelse og en erstatning pakning. Hvis denne fremgangsmåten fortsatt ikke virker, må ha pan erstattet.

Tips og advarsler

  • Det er noen store selv trykke olje avløp plugger som du kan vurdere før du kaster inn håndkleet. Disse pluggene fungere mye som ett trykk. Plugg trådene har fløyter og tråder mye som ett trykk. Problemet med dette er kan de bare gi deg en midlertidig Fiks. Når de er fjernet og erstattet, de kan ikke holde også i pannen.
  • Noen mekanikk kan foreslå en heli-coil kit å reparere strippet trådene. En heli-coil kit er en vårlig enhet som oppretter egne tråder når du skru dem i den skadede gjenger med en bolt. Bolten strammer, heli-coil strammer og gjør sine egne tråder. Problemet med heli-coil reparasjoner er at neste gang du fjerne Oljepluggen, du ta sjansen heli-coil våren kan komme med plug og du står overfor måtte re coil avløp hull igjen.
  • Mens mange mekanikere foreslår erstatte pannen, retapping avløp hull trådene kan være en varig reparasjon, men la uerfarne lube techs endre olje etterpå, kan åpne opp muligheten for fremtidige skader.