Nnywellness.com

Hvorfor ville en startpakke Motor forbrenner?


Tenningen

Bil forretter delta når du slår nøkkelen i tenningen mekanismen. Inne tenningen er mekanismen en sylinder, som kan sette seg fast. Hvis dette skjer, vil da starteren ikke løsner som det skal når motoren har startet. Starteren er ikke ment å bli engasjert etter motoren har startet, så dette fører forrett til å brenne ut.

Shorts/ledninger

Starteren kobler til batteriet å operere når nøkkelen er slått i tenningen. Noen ganger er det en kort i ledningene som knytter disse komponentene, som kan føre til at starteren mottar en strøm fra batteriet selv om tenningen er slått av. Igjen, fordi starteren ikke er ment å bli stadig engasjert, brenner dette ut starteren. I tillegg kan et dårlig batteri forårsake forrett brenner ut fordi starteren vil prøve å operere på optimal lading kan understreke deler av starteren.

Magnetventil

Noen biler har en solenoid festet til starteren. Spesielt er en lever fra releet koblet til starteren er clutch og pinion montering. Hvis bryteren solenoid forblir engasjert, så det fortsetter å trekke på clutch og pinion forsamlingen og slites starteren.

Brukerfeil

En igangsettere er mente å engasjere bare lenge nok å slå svinghjulet og sveiv motoren. Hvis en sjåfør blir nøkkelen i tenningen lenger enn dette tar, er startmotoren tvunget til å drive videre. Selv om dette en eller to ganger ikke vil brenne ut starteren, gjør det gjentatte ganger kunne gjøre skade.

Feil

Selv om det er ganske uvanlig, har noen forretter produksjonsdefekter som fører dem ikke fungerer. Defekter kan variere alt fra dårlig tilkoblinger til dårlig deler innen startmotoren selv. Hvis din forrett erstattes men brannsår ut innen dager, og ingen har blitt starte bilen var annerledes enn før, kan du tror utbrenthet en fremstiller problem heller enn en tenning, ledninger eller solenoid problemet.

Andre problemer

En skitne motor er full av skitt og smuss, samt korrosjon fra oksidasjon av metall komponenter. Hvis denne skitt og smuss får inn starteren, kan den opptre som sandpapir og forårsake komponent skade og utbrenthet. Skitt og smuss, i tillegg til korrosjon, kan hindre den elektriske strømmen fra batteriet til startmotoren. Lav spenning mottatt av starteren understreker det. Feil forrett væske nivåer også understreke starteren fordi trykket i systemet er feil. Du kan forhindre disse motorene gjennom rutinemessig vedlikehold og rengjøring.