Nnywellness.com

Hva forårsaker min CD-spiller vise ingen CD i min 1997 Mercedes C-230?


Hva forårsaker min CD-spiller vise ingen CD i min 1997 Mercedes C-230?

1997 Mercedes C230 anses å være i "økonomi" linje av Mercedes biler. Med en fabrikk prisen på over $34000 i 1997, men er det fortsatt høyere kvalitet enn andre selskapers luksusbiler. Den kommer med en kassett/AM/FM radio med CD-spiller kombinasjon dekk, og en aksje Mercedes høyttalersystem. Hvis du har problemer med CD-spiller, kan et par grunner forklare hvorfor det står "Ingen CD" når du har satt inn en CD.

Dårlig CD

Hvis du satte inn en riper, vindskjev eller selv tom CD, viser spilleren meldingen "Ingen CD." Noen CD-spillere tolke en sterkt skadd CD det samme som ikke sette en hele - den ikke registrerer.

Feil innsetting

Alle har satt inn en CD opp ned minst én gang. Noen CD-spillere Avvis automatisk en opp-ned-CD, men noen prøver å spille. Dette kan utløse en "No CD" meldingen i din C230.

Interne skader

Den mest sannsynlige grunnen til "Ingen CD" meldingen er interne CD-spiller skade. Dette kan være forårsaket av risting dunk, ødelagt eller sprakk CDer eller kjøretøy alder. Av laserlinsen slites ned over tid, og den elektroniske armen som hjelper skanne CD kan slutte å fungere.