Nnywellness.com

Endre en CBR 1000 eksos


Endre en CBR 1000 eksos

CBR 1000 ble gjort fra 1987 til 1997. Det var en høy ytelse sport touring sykkel som var kjent for sin kvalitet og pålitelighet. Den inneholdt en 4-i-2 eksosanlegg, som betyr at 4 eksosrør kom fra motoren og ble knyttet til 2 eksos halstørklær eller lyddempere som de ble også kalt, på hver side av sykkelen. Disse systemene var innstilt på motoren, og med mindre hele systemet ble erstattet, det er egentlig bare én type endring som kan gjøres med hell.

Instruksjoner

• Finn en slip på lyddemper-lyddemper for motorsykkelen CBR 1000. Det er mange berømte eksos produsenter som produserer dem som en ettermarkedet del. De kan finnes på motorsykkel forhandlere og deler butikker, eller de er tilgjengelig online.

• Fjern den gamle mufflers fra din CBR 1000. De vil bli holdt på eksosrør festing som kan bli løsnet med en skiftenøkkel. De vil også bli avholdt ved å støtte braketter knyttet direkte til siden av sykkelen. Skyv dem av når klemmer og parenteser er fjernet. For beste tuning og symmetri må begge byttes.

• Forberede eksosrør ved belegg ender med en høy temperatur tetningsmiddel. Tetningsmasse vil komme med lyddempere-lyddempere, eller det kan kjøpes på en motorsykkel deler butikken.

• Sett på de nye halstørklær. Skru dem ned på eksosrøret inkludert festing, og knytte dem til støtte braketter. Bruker en fastnøkkel og stram klemmer og støtter maskinvare fast.