Nnywellness.com

1999 ford ekspedisjonen: hvordan erstatte en Varmeapparat kjerne


1999 ford ekspedisjonen: hvordan erstatte en Varmeapparat kjerne

1999 Ford ekspedisjonen har et Varmeapparat kjerne som brukes til oppvarming motorens kjølevann og distribuere den via en fan til hytta for varme. Hvis varmeapparatet har sluttet å virke, er det sannsynlig varmer kjernen må skiftes. Mens du kan spare mye penger ved å erstatte varmeren core deg, du skal leie en profesjonell til utslippet air condition-systemet ditt før du gjør. Kjølemediet brukes i air condition-systemet er svært trykksatt og potensielt farlig hvis du ikke erfarne nok til å håndtere det trygt.

Instruksjoner

• Unbolt negative batterikabelen ratchet og kontakten, plasserer en avløp panne under bunnpluggen radiator, unbolt bunnpluggen ratchet og socket og avløp radiatoren.

• Lås rattet og forsiktig lirke av trim, midtkonsollen og instrument og sparke paneler med en liten plastikk-belagt Lirk bar. Dra grønne jording elektriske kontakten kategoriene forsiktig fra hverandre med hendene og kabel, Heis passasjer kollisjonspute ut, skru defroster grille og montering panel bruke en flathead skrutrekker og heis montering panelet ut ved hjelp av en venn.

• Trykk tappene sammen på varmeapparatet slangen og fordamperen linjer, trekke dem ut, og deretter koble hver linje med en gummi-plugg.

• Dra vakuum, fjerner Varmeapparat kjerne monteringsbraketten og varmeren kjernen med en Phillips-skrutrekker.

• Installere den nye varmtvannsberedere kjernen og instruksjonene tidligere i revers å fullføre installasjonen.