Nnywellness.com

Hvordan bli en F1 Racer


Hvordan bli en F1 Racer

For å lykkes i inn i verden av F1 racing, må du starte tidlig i livet. Sjåfører som når Formel 1, det beste laget i internasjonal motorsport, vanligvis begynner nesten så snart de kan gå. Erverve opplæring og erfaring å bryte inn i F1 tar års innsats, naturlig dyktighet og masse penger. Serien er Euro-sentriske så hvis du ikke bor i Europa, flytter det vil definitivt hjelpe.

Instruksjoner

• Starte go-karting i tidlig alder. 2008 Formel 1-verdensmester Lewis Hamilton var en gokart-mesteren som barn. Han er ikke alene i historien til Formel 1. Karting hjelper bygge erfaring og dyktighet.

• Bestemme hvilken serie du ønsker å delta. Mange moderne F1-førere startet med produsent serien racing, som formel Ford eller Formel Renault. Disse seriene er basert i Europa.

• Gjelde for Federation Internationale de l'Automobile (FIA) konkurransen racing lisens. FIA er motorsport premiere sanksjonering kroppen, kontrollere lisenser for de fleste racing-serien i verden. Andre typer lisenser finnes hvis du vil gå rally, som ikke dekkes av konkurransen racing. Det er et gebyr involvert, og du må søke gjennom lokale klubben i området der du skal rase.

• Flytte fra produsenten serien racing til GP2 eller formel 3 serien. Flere drivere i 2010 F1 rutenettet kjørte i GP2 serien, inkludert Kamui Kobayashi, Vitalij Petrov, Adrian Sutil og 2008-verdensmester Lewis Hamilton. F1 lagene ute etter for å ansette nye talenter ofte rekruttere GP2 drivere.

• Være villig til å bli en testfører for et F1-team. Ikke alle sjåførene av en F1 team er på rutenettet i hvert løp. Teste bilførere som Luca Badoer og Pedro de la Rosa har ble overført fra test til racing i F1 hendelser. Hvis du er tålmodig og forbedre dine ferdigheter, kan test kjøring hjelpe deg å komme i en F1 bil.