Nnywellness.com

De beste skinnene å beskytte en telefon


De beste skinnene å beskytte en telefon

Hvis du er som folk flest, har du sannsynligvis droppet telefonen en gang eller to, eller fått smuss og skitt på den. Hvis du var heldig, klarte du å skade telefonen. Hvis du ikke var heldig, vel, kunne du ha forhindret skaden ved hjelp av en hud for å beskytte den. Et skall er et materiale som brytes rundt cellen telefon å hindre den fra å bli skadet.

Nexus en Super klart skjermbeskytter

Nexus en Super helt skjermen beskytter, fra Google Nexus tilbehør og kompatibel med Nexus One telefoner, er en av de bestselgende skinnene der ute og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Denne huden kommer med sin egen kluten, og det gir optimal beskyttelse mot riper, smuss eller fingeravtrykk. Laget av ultra tynn plast gjennomsiktig film, den festes bruker statisk lim. og det det passer perfekt, som betyr at du kan unngå irriterende skjæring eller måle du har å gjøre med noen skins der ute. Kostnaden av huden er rundt $9.

GelaSkins

GelaSkins er mest originale skins der ute for å beskytte telefonen. De er laget av en gel-lignende lim laget av 3M og er enkel å installere og fjerne selv om du har hatt en i år. GelaSkins har blitt så populær fordi de kommer med fotokvalitet Trykk på dem som er designet av kunstnere fra hele verden. Du kan velge fra et bredt utvalg av grafikk, kunst utskrifter og urbane bilder. GelaSkins har skins for de fleste smarttelefoner på markedet og noen mobiltelefoner. Hvert skall omkostningene $14.95.

Hud

Lik ideen bak GelaSkins, hud er et selskap som tilbyr skins med bilder på dem. Hud inneholder mange flere alternativer for bilder enn GelaSkins tar imidlertid og hud bruker vinylmateriale for huden, i stedet for gel-lignende produkt som brukes av GelaSkins. Denne vinylmateriale passer perfekt til nesten alle smartphone eller mobiltelefon, og ultra-tynne kvaliteten på huden betyr at det ikke vil komme i veien for andre tilbehør du bruker med telefonen. De fleste hud fra hud bekostning om $15.