Nnywellness.com

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på et snøskred


Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på et snøskred

En Chevrolet Avalanche er en stor sport nyttekjøretøy som eiere vanligvis liker for sin holdbarhet og størrelse funksjoner. Tunge strukturen, romslig interiør og lagringsplass, men lage en større belastning for motoren for å bære. Jo hardere arbeider din motor for å støtte din kjørestil, kjøretøy vekt og motor tilstand, desto mer drivstoff som er nødvendig for å holde alt kjører effektivt. Heldigvis er det flere enkle måter å redusere antall turer til bensinstasjon og forbedre drivstoff kjørelengde på din Avalanche.

Instruksjoner

• Bruk en kalesjedekselet. Som med alle pick-up truck, er kjøpe en kalesjedekselet en drivstoff sparer investering. Mens du kanskje føler din skred kjører fint uten en, vil forskjellen i mpg gjennomsnittlig være enorm. Luftmotstanden som oppstår i sengen av lastebilen kalles "dra." Slike aerodynamikk opprette en kraft som virker mot bilen, forårsaker at motoren å utføre under stressende forhold. Når motoren er stresset, er gasstanken oppbrukt.

• Eliminere overflødig bagasje. Ta en titt i sengen og baksetet i bilen din og avgjøre hva du virkelig trenger å være lugging rundt på en dag til dag basis. Pick-up lastebileiere pleier å bruke sin lastebil som en lagringsplass på hjul; imidlertid skape virkningen at tyngre bærer på drivstoff tank større frustrasjon enn praktisk lagringsplass er verdt.

• Lette opp på gasspedalen. Forcefulness tunge akselerasjon oppretter en stakk av gass til gjør motoren jobbe hardt, raskt. Når du forlater stopp skilt og lys, akselerere gradvis for å bygge opp hastigheten på ønsket. Når du når denne hastigheten, tillate lastebil til kysten. Vekten av et skred kan friste du trykker vanskeligere å oppnå dine mål i et minimum av tid, men med slike forcefulness, er sannsynlig å være akselererende helt til nærmeste bensinstasjon i stedet.

• Revurdere metoden du bruker til å avkjøle kjøretøyet. Hvorvidt å rulle av Windows eller aktivere klimaanlegget er en meget omdiskutert emne. Siden aerodynamisk trekk opprettet av åpne vinduer virkninger kjørelengden drivstoff som slår opp a/c, kan et fornuftig kompromiss være å holde klimaanlegget på lav eller bare sprekk vinduer for en avkjølende effekt.

• Når lufttrykket i dekkene på en praksis basis. Dekkene som lav, svak eller lekk kan ikke holde din skred tung vekt alene. Slakk som dårlig dekk skaper vil bli gjort opp for av motoren. Siden motoren skal jobbe hardere for hver del å operere, det vil kreve mer drivstoff og får du mindre mpg. Fullt oppblåst dekk har viktig hensikten holde bilens vekt, derfor tillater motoren å gjøre jobben sin med minimal belastning.