Nnywellness.com

Hvordan du bruker en Pocket PC som en fjernkontroll for TVEN


Hvordan du bruker en Pocket PC som en fjernkontroll for TVEN

Den infrarøde porten på Pocket PCer kan brukes til mer enn bare strålte data fra en PDA til en annen - det kan også brukes til å kontrollere TVen. Med hjelp av en fjernkontroll app, lomme-PC kan lære TV er infrarød inn koder - det er så enkelt som strålte kodene fra fjernkontrollen til lomme-PC, og du kan kontrollere TVEN fra PDA.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere en kopi av verktøyet NoviiRemote på lomme-PCen. Verktøyet kraftige, men brukervennlige, NoviiRemote inneholder omtrent 100 fjernkontroll forhåndsinnstillinger, 500 flere forhåndsinnstillinger tilgjengelig i programmets nettforum og muligheten til å opprette og lagre dine egne innstillinger og forhåndsinnstillinger.

• Installasjon av lett TV fjernkontroll (ARM/XScale) app for lomme-PC. Mens bærer en ganske generisk moniker, skiller fjernkontrollen TV seg fra andre Pocket PC fjernkontrollen apps ved å innlemme en voice command-funksjonen, som lar deg navigere TV-kanaler muntlig.

• Bruk programmet RemoteControl II på lomme-PC til å kontrollere TVEN. Programmet RemoteControl II har en tilpassbar brukergrensesnitt, ett trykk knappen programmering og muligheten til å enkelt eksportere fjernkontroll forhåndsinnstillinger til andre enheter.