Nnywellness.com

Hvordan å stoppe en SMS på tidsavbrudd


Hvordan å stoppe en SMS på tidsavbrudd

En av de mest praktiske funksjonene i mobiltelefonen er muligheten til å sende og motta tekstmeldinger på enheten. Tekstmeldinger sendes via din mobilleverandørens "korte meldinger Service" også kjent som "SMS". Når du sender en melding, telefonen kan "time out", eller ikke sende meldingen umiddelbart. Slett meldinger fra telefonen "utboksen" å stoppe det fra å være nytt, om ønskelig. For eksempel trenger en tekstmelding som sier, "jeg er på vei," ikke lenger å bli sendt hvis du kommet til et sted før telefonen sendt den.

Instruksjoner

• Trykk "Enden" til du telefonens startskjermbilde.

• Tilgang til telefonens utboksen. i enhetens meldinger program. For eksempel telefoner som kjører Windows Mobile Klikk Start,""Messaging"," Tekst/Multimedia,""Meny"og"Brosjyre" Klikk "Utbrudd".

• Rull til meldingen som ble tidsavbrutt. Klikk "Slett." Dette vil fjerne meldinger fra din "utbrudd" og stoppe det fra å være på nytt når du får et signal.

Tips og advarsler

  • Telefonen vil tid når det får signal fra nettverket. Derfor før du sender tekst beskjeder, sjekk signal barer på din telefons hjemmeside slik at telefonen mottar et signal.