Nnywellness.com

Hvordan bygge en lastebil stigen Rack


Stigen stativer er nyttige artikler lastebiler og varebiler brukt for snekkere, malere, rørleggere og en rekke andre arbeidere. De holde stiger lett tilgjengelig, men ut av veien. Du kan bygge din egen stigen rack av tre eller metall, avhengig av behov og ferdigheter. Du kan feste dem permanent eller gjøre dem lett tas. Uansett hvordan du planlegger å bygge din egen stigen rack, er det visse felles hensyn.

Instruksjoner

• Avgjøre hvor du vil montere en lastebil stige rack - øverst eller på siden. Topp stativer bolt på taket av en varebil eller en ramme i sengen av en pickup lastebil. Siden racks bolt på siden av en van (eller begge) eller til en enkelt-side rammeverk i sengen til en pickup. Van hyller er boltet til selve kjøretøyet. Pickup rack bruker rammer som passer i innlegget hullene på sidene av pickup sengen; noen ganger er permanent montert, sveiset eller skrudd på, men ofte de skyve bare i så rack kan fjernes.

• Velg tre eller metall. Tømrere ofte inkluderer; Det er lett å arbeide med og enkel å ta fra hverandre når du ikke trenger stativet, er billig og holdbare. Metall må sveises eller boltet eller skrudd sammen kan rust hvis det ikke er malt og tyngre. Grunnleggende rammer er den samme. For en topp-montert van rack, er cross stykker installert på taket, foran og bak, med sidestykkene at stokk opp for å holde trinnene av en stige. Pickups, en rektangulær metallramme er festet oppreist til sengen, med cross stykker på toppen for å holde stiger. For side monterer, er enten tre eller metall brikker knyttet til van side eller ett sett oppreist støtter pickup senger.

• Endre utformingen etter behov. For lange stiger, bygge over cab filtyper for minibusser eller pickups. Dette er oppreist støtter boltet eller sveiset til fremre støtfanger med kryss støtter å holde en lang stige. Van eller pickup rack har roller elementer tilbake til enklere lasting og lossing stiger. Dette kan være så enkelt som runde kryss bukseseler eller kan faktisk være ruller som roterer rundt en pipe som en stige er presset opp eller trakk av.