Nnywellness.com

Hvordan å koble opp en Netgear WNDA3100-100NAS og WD TV Live


Du kan koble en Netgear WNDA3100 USB-adapter til din WD TV Live for å få tilgang til trådløsnettverket. En gang installert, innrømmer kortet i WD TV Live for å streame video og andre filer fra Internett-tjenester som YouTube, Hulu eller Netflix. Mens WD TV Live kommer med en innebygd Ethernetport, enheten ikke har en intern trådløs adapter.

Instruksjoner

• Fjern hetten fra USBAdapter. Koble USB-pluggen til USB-porten på siden av WD TV Live enheten.

• Slå på TVEN og velg input koblet til WD TV Live. Trykk pil ned på WD TV Live eksternt med alternativet "Network Settings". Trykk "Enter". Merk oppføringen "Nettverk Setup" og trykk "Enter".

• Trykk pil høyre for å markere alternativet "Trådløs" og "Enter". Trykk "Enter" for å søke etter tilgjengelige trådløsnettverk. Merk navnet på nettverket i listen over nettverk som ble funnet og trykk "Enter". Trykk pil ned på fjernkontrollen for å markere typen sikkerhet for nettverket, og trykk "Enter". Bruk den på skjermen tastaturet til å angi passordet for nettverket og trykk "Enter." Trykk "Enter" igjen for å lagre informasjonen og fullføre installasjonen av trådløskortet.