Nnywellness.com

Slik feilsøker du en mobil reparasjon


Slik feilsøker du en mobil reparasjon

Hvis du har ytelsesproblemer med mobilenheten, kommer nesten alle av dem med noen form for tilbakestilling alternativet som kan løse problemet. En myk tilbakestilling er det mest grunnleggende alternativet. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve en hard reset, som vanligvis går telefonen tilbake til fabrikkinnstillingene. I noen tilfeller en hard reset går ikke helt tilbake telefonen tilbake til fabrikkinnstillinger, da en tredje tilbakestille alternativet - en generell nullstilling - vil.

Instruksjoner

• Utfør en varm omstart. En myk tilbakestilling kan du bare tilbakestille enheten uten å miste viktig informasjon. den eneste informasjonen mistet blir data du var nå tillegge i et åpent program. Lagrede data, for eksempel kontakter og nedlastede programmer, er ikke tapt i en myk tilbakestilling. Metoden som brukes til å utføre en myk tilbakestilling avhenger av enheten du bruker.

• Utføre en hard tilbakestilling. En hard reset innebærer vanligvis å gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene, betyr at nesten alle endringene (hvis ikke alle) du gjort til enheten er ugjort, og enheten går tilbake til den opprinnelige tilstanden. Metoden som brukes av dette avhenger av enheten du arbeider på.

• Utføre en generell nullstilling. I tilfeller når en hard reset ikke tilbakestiller alle alternativer har som med Motorola Q, enheten vanligvis en tredje alternativet - en generell nullstilling - som vil tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene. Noen ganger "hard-reset" og "master reset" brukes om hverandre, men for enheter med tre tilbakestillingsalternativ, tilbakestiller er definitivt annerledes enn hard reset. Metoden som brukes for å utføre en generell nullstilling varierer avhengig av enheten.

Tips og advarsler

  • Hard og master tilbakestilles bør bare forsøkes hvis en myk tilbakestilling ikke løser problemet. Hard og master tilbakestilles kan føre til å miste nesten all informasjon på enheten.