Nnywellness.com

Front End justering verktøymaskiner


For så lenge biler har justerbar front styring og hjuloppheng komponenter hjulet justeringer har vært et viktig vedlikehold element. Justeringer startet med manuelt måle avstanden til forhjulene fra hverandre på ulike deler av hjulet. Justering maskiner har nylig utviklet seg til svært høyteknologiske laser-målt maskiner. Mens måling teknologi har vokst med sprang og grensene, forblir elementære den samme. Dette betyr at de fleste av verktøyene som trengs for grunnleggende håndverktøy.

Kombinasjon skiftenøkler

Kombinasjon skiftenøkler er en grunnleggende fastnøkkel med én åpen ende og en lukket ende. Disse brukes til å løsne muttere og bolter i et stramt spot, som en ratchet og socket ikke kan passer i. Kombinasjon skiftenøkler brukes også til å slå justerbar på de indre og ytre tie rod endene, endre tå vinkelen på hjulene.

Ratchet og Socket

En socket er en liten, sylindriske, metallarbeid verktøy som passer over hodet av en mutter eller bolt og en skralle brukes til å slå socket. Disse brukes i kombinasjon for å feste eller løsne en mutter eller bolt. Ratchet har en mekanisme inni som lar håndtaket tilbakestilles for en annen uten å fjerne den fra mutter eller bolt.

Kanal låse tang

Kanal låse tang har en justerbar kjeven med kanaler å holde kjeven i den valgte stillingen mens du holder håndtaket. Dette verktøyet brukes vanligvis til å slå innstilt ermene på eldre lastebiler, varebiler og biler å justere tå vinkelen på hjulene.

Lirk Bar

Lirk bar er plassert under et forhjul, etter camber bolter er løsnet, så det er pleide å lirke hjulet utover. Denne nysgjerrige justerer hjulet camber vinkel.

Rattet lås

Låsing rattet er en av de viktigste delene av en justering. En ulåst rattet har potensial til å skru som justeringer blir gjort. Når innstillingene er ferdig og låst på plass, kan rattet ende opp skjeve hvis ikke låst før justeringer blir gjort.