Nnywellness.com

Hvordan få samler plater


Samler platene er spesialitet bilskilt primært brukes til å skille en samler bil, klassisk bil eller antikk bil fra andre biler. De er også referert til som vintage bilskilt eller antikke bilskilt i noen stater. Bilen må oppfylle standarden på samler statusen for å kvalifisere for samler plater, og disse kravene varierer avhengig av staten. Drivere av klassiske biler kan også fordelen av samler plater av potensielle auto forsikring besparelsene som kan føre til. Samler biler med samler platene har vanligvis en lavere insurance premium enn standard kjøretøy.

Instruksjoner

• Finn ut på statens behov for bilen som kvalifiserer som en solfanger eller vintage kjøretøy; Kontakt din lokale Institutt for motorkjøretøyer, eller DMV, for å få denne informasjonen. Standard kravet er at biler som er 20 år eller eldre. Men dette varierer fra stat til stater med noen krever kjøretøy for å være over 25 eller 30 år gammel.

• Gi støtte dokumenter kreves av til lokale DMV som må sendes sammen med programmet som sertifikat av tittelen.

• Besøk til lokale DMV og få et program for samlere bilskilt skjema. Fyll ut skjemaet og betale påmeldingsavgiften deretter sende inn søknad.

• Få forsikring for bilen når du får din nye samler bilskilt.