Nnywellness.com

Skyline GT-R spesifikasjoner


Skyline GT-R spesifikasjoner

Omtalt i Hollywood storfilmer og eksotiske bil magasiner over hele verden, er Nissan Skyline GT-R en av verdens mest berømte superbiler. Den GT-R, lenge solgt i Japan, ble først utgitt for salg i USA i 2009, og har fått en rekke utmerkelser for imponerende ytelse, innovativ teknologi og rimelig pris.

Motorytelse

En av de raskeste gategodkjente bilene laget, Nissan Skyline GT-R er drevet av en svært innstilt 3,8-liters V6-motoren som kaster bilen fra null til 60 miles per time i en forbløffende 3.3 sekunder og når en toppfart på 193 mph. Denne motoren produserer en topp på 485 hestekrefter på 6400 rpm og 434 fotpund dreiemoment på 3200 rpm. Disse imponerende kraft spesifikasjonene føre det Edmunds.com kaller "hjerte-stopping akselerasjon" i GT-R, hjelper den GT-R fullføre en kvart mile race i en eksepsjonelt rask 11,6 sekunder på 118.9 mph.

Drivstofføkonomi

Til tross for den enorme makt GT-R's V6 motor produserer, 2011 Skyline GT-R er vurdert av EPA for 15 mpg i byen, 21 mpg på motorveien og en samlet gjennomsnittlig 17 mpg. Sammenlignet med de tilsvarende drevet 2009 Ferrari F430, som er vurdert til EPA-beregnet gjennomsnitt 13 mpg, er Skyline GT-R en relativt drivstoffgjerrig bil for sin klasse.

Eksteriør

Slående utsiden av Nissan Skyline GT-R gjelder til sin super sport form, med 20-tommers legering hjul, Xenon-lykter og en trippel-belagt og hånd-polert maling jobb. Måler 183.1 inches i lengde 74.9 inches i bredde og 54.0 inches i høyde, Skyline GT-R er relativt store, og størrelsen er reflektert i sine vekt spesifikasjoner. Med en fortauskant vekt på 3,829 pounds og en Bruttovekt 4,669 pounds er Skyline GT-R en av de tyngste bilene i sin klasse.

Interiør

Utover imponerende motorytelse og utvendig flash har den GT-R interiør som Edmunds.com sier "formidler en blanding av ytelse, teknologi og seriøsitet." GT-R funksjoner setene er utformet for å holde drivere på plass under høyhastighets kjøring uten å ofre komfort på utvidet stasjoner. GT-RS forsetene tilbyr 38.1 inches av hodet rom, 54.7 inches av hip rommet, 54.3 inches av plass og 44.6 inches av benplass. Mindre baksetet tilbyr 33,5 inches av hodet rom, 44,9 inches av hip rommet, 50 inches av plass og 26.4 inches av benplass. Avrunding ut GT-RS interiør er en svært dyktig navigasjonssystem som viser g-kraft, fanget ganger, styring inngang og utstyr stilling i tillegg til standard kart.

Overføring

Etter en siste trend mot høyteknologiske automatiske girkasser kjører Nissan Skyline GT-R har en dobbel clutch 6-trinns automatisk girkasse med tre innstillinger som kan velges av driveren. I "Normal"-modus, designet for en effektiv og tur, forekommer gearshifts i mindre enn 0,5 sekunder. I "R-modus," designet for maksimal ytelse, ta gearshifts bare 0,2 sekunder. I "Snow"-modus overføring akselererer og flytter saktere for å minimere glidning. Drivere kan velge en helautomatisk skiftende eller en styringsgruppe padle-kontrollerte manuell skiftende-modus.