Nnywellness.com

Type gummi vann flåter


Type gummi vann flåter

Oppblåsbare gummibåter har eksistert siden minst 1845, da en britisk offiser heter Peter Halkett utviklet en spesialisert one-man gummi flåte for bruk under antarktisekspedisjoner. Foreløpig et bredt utvalg av oppblåsbare gummibåter er tilgjengelig, inkludert gummi livet-flåter, whitewater flåter og mann oppblåsbare kajakker. Bygget på samme prinsipp som opprinnelige flåter på slutten av 1800, kommer flåter i dag i alle former og størrelser.

Gummi livet-flåter

Den tradisjonelle gummi redningsflåte er en mye brukt utstyr på mange havgående og Innlands vannveier leveres i dag. Deres viktigste fordelen er i lagring av flåten - mange er konstruert med myk gulv og oppblåst bruker spesielle høytrykks beholdere. I mange tilfeller kan disse flåtene distribuere i løpet av sekunder - bokstavelig talt hvor lang tid det tar mellom håndverket blir kastet overbord i et foundering fartøy til flåten treffer vannet. Noen livet-flåter er bygget med integrert avdelinger som lagrer forsyninger trygt fra elementene, og kan også utstyres med kalesjer som beskytter overlevende fra soleksponering. Disse flåtene kreves på kommersielle fartøy, men kreves ikke på rekreasjon fartøyer, men det er en god idé å ha en hendig bare i tilfelle en ulykke.

Whitewater flåter

Whitewater flåter er rekreasjonsbruk flåter tilgjengelig i forskjellige størrelser fra to personer til opptil 10 personer flåter. Disse flåtene er bygget med smidig gulv og oppblåste seter for å hindre skade til håndverket når brukes i vann som inneholder mange steiner som bare ikke kan unngås. Langt er den mest populære bruken av disse flåtene av whitewater charter ekspedisjoner som en guide leder en gruppe nedover en elv.

Oppblåsbare fiske flåter

Oppblåsbare fiske flåter er utformet for enkel lagring og transport. Disse flåtene kan utstyres med lite bensin eller elektriske motorer på akterspeilet og inkluderer kryssfiner gulv for stabilitet og komfort. I motsetning til andre flåter, kan større oppblåsbare fiske flåter godt være konstruert utnytte en V-formede skroget design. Slike større flåter brukes sjeldnere for fiske enn i rettshåndhevelse.

Oppblåsbare Kayak-flåter

Oppblåsbare kajakker er blant de minste oppblåsbare flåtene tilgjengelig. Designet for bruk av én eller to beboerne på de fleste, er de spesielt flink til traversering små elver eller bekker. De er lette og sjelden lagre i et område større enn 1 eller 2 kubikkfot når helt deflatert. Bunnen av disse små fartøy konstruert av gummibelagt lerret for holdbarhet og enklere lagring. Selv om de kan være oppblåst manuelt, er det langt enklere og raskere å bruke en boks med komprimert luft til å blåse kajakken raskt.