Nnywellness.com

Samsung Ghosting Problem


Ghosting skjer på Samsung TV når det samme bildet vises på en TV og forekomstene overlapper hverandre. Skygger kan skyldes kompatibilitetsproblemer med eksterne enheter, kabel problemer, antenne problemer og problemer med TV interne komponentene. Feilsøke problemet å finne ut hva som forårsaker skygger å best avgjøre hvor å fastsette den.

Kabelboks

Skygger kan skyldes en inkompatibilitet mellom Samsung TV og kabelboksen. Problemet viser ofte når du er sammenkobling opp en nyere TV med en eldre kabelboks. Oppdatere din kabelboks firmware for å prøve å løse problemet; noen kabel-leverandører gjør fastvareoppdateringer tilgjengelig online, andre vil sende oppdatert firmware til deg, og noen vil sende ut en reparasjon person å oppdatere fastvaren.

Videokabler

Bruk av en HDMI-kabel med noen eksterne enheter gir et løse bilde vises på skjermen. Dette er ofte ikke feil av kabelen direkte, men kan ha å gjøre med en kombinasjon av eksterne enhetens videoutgang og bruk av en HDMI-kabel. Prøv å endre innstillingene på den eksterne enheten eller bruke en annen type kabel, for eksempel en komponentkabel. Også videokablene du bruker kan være skadet på noen måte og bør byttes.

Flere signaler

Et spøkelse bildet kan vises på Samsung skjermen hvis du bruker en antenne til å trekke i kanaler gjennom luften. Spøkelse bildet vises når antennen trekker i samme kilde fra to ulike signaler. For å kvitte seg med denne typen spøkelsesbilde, Flytt antennen til forskjellige steder til spøkelse bildet forsvinner, og indikerer at antennen er nå trekker kilden fra et signal.

Konvergens

Samsung projeksjon TV kan lide et spøkelse bildet som følge av konvergens. Konvergens oppstår når minst to av TV tre projektorer blitt justert, som fører til enten lignende rød, grønn eller blå bilder forskyvning og spøker hverandre. Du kan løse problemet ved å justere justering av projektorene på TV hovedmenyen.