Nnywellness.com

Hva er fjerning mobiltelefoner?


Hva er fjerning mobiltelefoner?

Når du kjøper en ny telefon, er du tvunget til å bruke nettverket fra som du kjøpte den. Hvis nettverksleverandøren kjører på GSM-nettet men, er du kjøpedyktig debrand telefonen og bruke den på alle andre nettverksleverandøren i GSM nett. Denne praksisen er mer ofte referert til som låse opp og den har noen fordeler.

GSM-nettverket

Hvis telefonen har et SIM-kort, er sjansene det er på GSM-nettverket. GSM-nettverket (Global System for Mobile Communications) er det største nettverket for mobiltelefoner i verden. Populære selskapene som bruker GSM-nettverket i USA inkludere AT & T og T-Mobile. Telefoner kjøpt fra selskaper som bruker GSM-nettverket kommer automatisk låst til transportør. Men ved fjerning eller låse opp telefonen, kan du bruke den på alle andre GSM transportør.

Låse opp

Ved å låse opp telefonen, gjøre du den tilgjengelig for bruk på andre operatører. Hver telefon er låst med en personlige kode, basert på dens IMEI (International Mobile utstyr identitet) nummer. Denne koden er knyttet til telefonens SIM-kort, så ved å låse telefonen, er du egentlig låse et SIM-kort. Dette frigjør telefonen bruke forhåndsbetalt eller utenlandsk SIM-kort fra andre selskaper. I hovedsak, låse opp kan du bruke en rekke telefon nettverk, uten å kjøpe en ny telefon eller signere en kontrakt med et plateselskap.

Hvordan du gjør det

Fjerning GSM-telefonen din er faktisk en relativt enkel prosess. Først må du skaffe dens IMEI-nummeret ved å skrive "* #06 #" i telefonens tastatur på Hjem-skjermen. Skrive inn nummeret som vises, og lagre den for senere bruk. Ring trykkeriet tech støtte selskap, og be om en låse opplåsingskoden. Du vil bli pålagt å oppgi navn, mobilnummer og IMEI-nummeret. Noen selskaper kan kreve at du betaler en liten avgift for denne koden, mens andre selskaper kan gi det til deg gratis. T-Mobile, for eksempel får du koden gratis, men du må ha vært med selskapet for 60 dager eller mer. Koden blir e-post til deg, med instruksjoner om hvordan å låse opp telefonen. Hver telefon er forskjellige, så må du følge sett med instruksjoner som er spesifikke for telefonen. I utgangspunktet, prosessen omfatter fjerne SIM-kortet, erstatte den med en ny, og deretter skrive inn koden du har mottatt via e-post.

Fordeler

Ved fjerning telefonen, får flere fordeler. Først av alt, kan du bruke forskjellige operatører, som kan muligens spare penger på den månedlige telefonregningen. Hvis for eksempel du har en AT & T-telefon, men du vil låse den til T-Mobile, kan du betalingssatser for T-Mobile, men holde telefonen ATT &. Dernest kan du spare penger når du reiser utenlands ved hjelp av utenlandske SIM-kort. Dette sparer du penger fordi når du reiser utenlands med SIM-kortet, du bruke utenlandske tårn og belastes lang avstand og sentrale avgifter. Ved å bruke et SIM-kort som er innfødt til landet (for eksempel en Vodafone SIM-kort i India), vil du kun betale lokale avgifter. Til slutt, låse telefonen ups dens annenhåndsverdi med opptil 300 prosent. Hvis du ønsker å kvitte seg med en gammel telefon, og selge den på eBay eller andre steder for saks skyld, er det i din beste interesse å debrand det.

Flere hensyn

Hvis du er i en kontrakt med et mobiltelefonselskap, kan du få bedre service ved å låse opp telefonen, men må fortsatt å betale den månedlige telefonregningen til kontrakten utløper. Ellers betaler du kontrakt eliminering avgifter. Etter veiing kostnadene, betale kortsiktige eliminering kan eller kan ikke arbeide ut for deg i det lange løp. En annen ting å vurdere er at teleoperatøren kan nekte å gi deg en låse opplåsingskoden. Hvis dette er tilfelle, kan du kjøpe en fra et nettsted som unlock2talk.com, unlocking.com eller mobileunlockguide.com. Til slutt, det er problemet med hardlocking å vurdere. Hver telefon er bare tildelt så mange låse forsøk før det hardlocks - dvs den mister sin evne til å alltid være ulåst hele. Alltid være sikker på å få opplåsingskoden fra en anerkjent leverandør, og angi den nøye når du utfører opplåsingsprosessen. Hvis du får en feilmelding når låse opp, kan du kontakte tjenesteleverandøren umiddelbart. Det bør også bemerkes at fjerning - mens det er ikke ulovlig - garantien på telefonen, så kan du gjøre det på egen risiko.