Nnywellness.com

Hvorfor iPhone får varmt?


Alle modeller av iPhone kan få for varmt under visse forhold som utsettes for direkte sollys eller muligens fra en overoppheting batteri. Ifølge medier rapporter rapporterte noen brukere av iPhone 3 G og iPhone 3Gs problemer med enheter blir for varmt å ta, og at deres telefonen bli brun. Det er normalt for en iPhone å varme opp i løpet av daglig bruk, men hvis en iPhone blir for varm å berøre, kan det tyde alvorligere problem.

Advarselsskjermen

IPhone vil vise et "temperatur advarselsskjermen" når det blir for varmt, ifølge januar 2011 melding på Apples støttesiden. Hvis iPhone er for varm, kan det slutte å lade, skjermen kan dempes og mobilnettet resepsjonen kan svekkes. Apple anbefaler bruk av iPhone bare når temperaturen er mellom 32 og 95 grader Fahrenheit. Du bør unngå å forlate iPhone i en parkert bil, fordi temperaturer kan overskride sikker rekkevidde.

Batteriproblemer

I juni 2009 rapportert Wired magazine at telefonens batteri var årsaken til vidt rapportert overoppheting problemer med iPhone 3GS. Overoppheting var sannsynlig på grunn av feil batteri celler inne iPhone 3GS batteriet. Artikkelen sa videre at andre rapporterte problemer med mobiltelefoner eksploderer eller iPod forårsaker branner var også knyttet til defekt batteri celler. Når batteriet blir overopphetet, er det en reaksjon i batteriet som produserer gass og utvider batteriet, som forårsaker skade til iPhone, ifølge Wired.

Operativsystemoppgradering

Noen iPhone-brukere kan oppleve overoppheting etter at de har installert den nyeste oppdateringen av operativsystemet. I April 2011 rapporterte medier at noen brukere av iPhone 4 opplevde overoppheting og batteri problemer etter de oppdatert til iOS 4.3.1. IntoMobile rapporterte at hver gang en iPhone bruker oppdaterer iPhone programvare fra en sikkerhetskopi, de risikerer ødelegge deres telefonens programvare og forårsaker overoppheting problemer. iPhone eiere kan unngå dette problemet ved å gjenopprette deres enhetsprogramvaren som nye, snarere enn fra en sikkerhetskopi, ifølge IntoMobile.

Unngå overoppheting

I tillegg til Apples anbefaling av ikke bruker iPhone i ekstreme temperaturer, kan brukerne ta andre forhåndsregler for å forhindre overoppheting. Ifølge en juli 2009 artikkel av CIO magazine, bør iPhone-brukere ikke bruke for mange programmer samtidig mens under varme forhold. Jo flere oppgaver iPhone har å utføre, det varmere batteriet og dets komponenter vil få. Brukere kan også deaktivere funksjoner som de ikke bruker, for eksempel trådløs Bluetooth-teknologi og stedstjenester.