Nnywellness.com

Hvordan du kobler en iPod Nano til makt


Hvordan du kobler en iPod Nano til makt

Hold iPod nano fulladet så enheten ikke tom for juice når du trenger det mest. Enheten leveres med en USB-kabel som lar deg både belaste og endre innholdet på enheten med datamaskinen. Enheten leveres også med en AC-adapter som lar deg koble koble det til nettstrøm for å lade. Hastigheten som iPod kostnadene avhenger av hvordan tappet batteriet er før du kobler den til en strømkilde og hvilken type strøm kilde du kobler til.

Instruksjoner

• Sammenligne de to endene av iPod nano ladekabelen. Koble den lille enden av kabelen forsiktig til bunnen av iPod nano.

• Koble USB-enden av kabelen til en høyeffekts USB-port på datamaskinen. Alternativt kan du koble iPod nano til et vekselstrømuttak AC-adapteren som fulgte med enheten. Koble enheten til en lav-makt USB kilde, for eksempel et tastatur eller en skjerm USB-port, vil resultere i en feilmelding om at en 2.0 USB foretrekkes. Hvis du bare ønsker å lade enheten din, ignorere denne meldingen. iPod nano belaster fortsatt, men det vil belaste saktere.

• La iPod nano koblet til strømnettet. Grønn vises i øvre høyre hjørne av det iPod nano skjermen viser lading fremdriften. Koble enheten til enhver tid.

Tips og advarsler

  • Hvis din iPod nano ikke synes å lade, kan det hende at kabelen feil. Prøve innlevering enheten flat mens den lader, og unngå å berøre enten enheten eller kabelen.