Nnywellness.com

Chevy Silverado starter problemer


Chevy Silverado starter problemer

Få ting er irriterende som slår nøkkelen i lastebil og finne det ikke starter. Det er mange problemer som kan resultere i en Chevy Silverado feil å starte, gjør diagnostisere problemer enda mer frustrerende. Avhengig av hvordan feilen oppstår, kan du sjekke flere grunnleggende problemer før beslutningen om å kalle en mekaniker for hjelp.

Maskinen vil ikke slå Over

Ikke snu er vanligvis et resultat av Start systemet ikke å få den nødvendige elektrisk kraften for å slå starteren. Når du aktiverer nøkkelen og bli nei resultere hele fra motoren, er det ofte på grunn av dårlig akkumulator tilkoblinger eller utladet batteri. Mindre vanlige problemer er en pause i forrett kretsen ledninger, en feil forrett eller en Defekt magnetventil. Før mistanke om elektriske eller mekaniske feil, men sikre at parkering spaken er i park og at elektriske forbindelser er rene og trygge.

Motoren slås men starter ikke

Hvis motoren snur over, men vil ikke starte, betyr dette vanlivis at enten motoren ikke produserer en gnist på den sparkplugs eller drivstoff ikke leveres til motoren. Vanlige årsaker til ingen spark er en svak akkumulator, angitt av en langsom-dreier forrett, en feil tenningen coil eller en våt tenning. Mindre vanlige problemer er feil sparkplugs, ødelagte eller frakoblet coil ledninger eller ødelagte koblinger i tenningssystemet. En drivstoff levering problemet forårsakes vanligvis av en tett dieselfilter, ingen drivstoff tank eller en feil drivstoffpumpe.

Starter svinger uten å slå motoren

En forrett som spinner uten å slå motoren skyldes starter utstyret ikke engasjere motoren svinghjul. Dette betyr vanligvis at starter mutteren er stikker og ikke la gear å flytte på plass med svinghjulet. Mindre vanlige brytes starter tannhjul eller ødelagt tannhjulet på svinghjulet resulterer i starteren ikke kontakte svinghjulet.

Motoren vanskelig å starte kalde

En motor som er vanskelig å starte når det er kaldt skyldes motoren produsere en svak gnist eller ikke gir nok drivstoff til sylindere. En svak akkumulator vil produsere en svak gnist på pluggene, og vil snu motoren sakte. En slitt Distributør cap, gamle eller ødelagte plug ledninger eller en slitt Distributør rotor kan resultere i en svak gnist på den sparkplugs, forårsaker motoren å snu overdrevet før fange. En tett dieselfilter, skitne drivstoff injektorer eller svak drivstoffpumpe kan resultere i for lite drivstoff nå sylinderen, forårsaker dårlig drivstoff tenningen og behovet for å trykke ned gasspedalen for å hjelpe starter.

Motoren vanskelig Start varme

En motor som er vanskelig å starte når varm kan være forårsaket av en tett luftfilter begrense luftstrømmen til inntaket. Dette fører til en rik tilstand ved varme oppstart, ofte merket "flom" eller lukten av bensin etter gjentatte starter forsøk. En annen mulig årsak er en svak coil eller elektrisk system som er forsterket av heten produsert fra en varm motor. Varme øker motstanden i elektriske systemer, senke effektiv spenningsnivået kritiske tenningen komponentene. Mindre vanlige problemer inkluderer feil utslipp systemer som må diagnostiseres ved å kontrollere for feilkoder lagret i bilens datamaskin med en skanneverktøyet.