Nnywellness.com

Slik kontrollerer du en iPod Touch


Apples suksess med sine ulike iPod-modeller er godt kjent i teknologi sirkler. Som alle tekniske suksess ber er mimikk og online markedsplasser florerer med falske iPod og iPod touch lookalikes. Apple har skissert trinn en bruker kan følge å bekrefte at en iPod touch er ekte; men ordet "bekrefte" har to ulike betydninger når det refereres til denne enheten, er en fysisk kontroll og den andre er en programvare-bekreftelse.

Instruksjoner

Kontrollere maskinvare

• Granske iPod touch når du kjøper online. Det kan være vanskelig å kontrollere at enheten er laget av (og derfor støttes av) Apple. Apple tilbyr noen råd om hvordan å gjenkjenne en ekte iPod touch: se etter Apple-logoen på ryggen samt minnekapasiteten (8, 16, 32 eller 64 GB), som bør være gravert på baksiden av enheten.

• Se etter close-up bilder av produktet du vurderer og sammenligne bildene for å "Identifisere iPod modeller" artikkelen på Apples supportwebsted, som viser alle de ulike iPod-modellene. Alle iPod touch har en modellnummer trykt på baksiden: A1288 eller A1318.

• Se etter kjennetegn mellom iPod touch generasjoner. Hver har litt forskjellige funksjoner, med unntak av det andre og tredje generasjon, som er identiske bortsett fra deres kapasiteter. Du kan kontrollere en iPod-generasjonen etter sin generasjon-spesifikke egenskaper. Første generasjon iPod har en sølv rygg og svart front med en svart rektangulær plast brikke (som dekker WiFi antenne) i øvre venstre hjørne av bakpanelet. Andre generasjon touch har et mer oversiktlig utseende; hjørnene er utformet og antenne dekselet avrundes i stedet for rektangulære. Tredje generasjon er identisk med andre generasjon. Fjerde generasjon har to viktige endringer: kameraer i både forsiden og baksiden av enheten.

Programvare bekreftelse

• Koble iPod touch til datamaskinen med USB-ledningen. ITunes vil skanne enheten nye innkjøp fra App Store slik at det kan opprette sikkerhetskopier på datamaskinen. Denne prosessen bekrefter at programvaren tilhører din Apple-ID. For å lagre en sikkerhetskopi av innholdet, må datamaskinen være godkjent med samme ID som iPod touch.

• Klikk "lagre" etterfulgt av "Godkjenne denne Computer" og skriv inn samme Apple-ID og passord som du bruker på touch. Når du har godkjent datamaskinen, bør bekreftelsesprosessen kjøre problemfritt.

• Oppdatere iTunes Hvis problemet vedvarer når du bekrefter kjøpene. Noen iPod touch-brukere har rapportert at iTunes 8.1 henger ofte når du bekrefter innholdet i enheten. Klikk "Hjelp" og "Check for Updates" for å laste ned den nyeste versjonen av iTunes-programvaren. Oppdatere rette denne feilen.