Nnywellness.com

Hvordan overføre en bil tittel i Massachusettes


Enten du selger, handel eller donere en bil i Massachusetts, må du ha en bil tittel overføre eierskap hvis bilen er en 1979 modell eller eldre (pr. 2009). Massachusetts har sterk forbrukerbeskyttelse lover og du har å bære disse i tankene når du overfører en bil tittel. Staten loven krever ikke du har signaturer på en overført tittel attestert, men du bør ta denne forholdsregelen å styrke dine juridiske posisjon i tilfelle disputter senere.

Instruksjoner

• Forstå lovene som styrer kjøretøy tittel overføringer i Massachusetts. Statlige (og føderale) loven krever at du oppgir det totale antall kilometer på tittelen (få dette fra kilometerteller lesing). Under Massachusetts brukte kjøretøy garanti loven, må du angi en liste over alle kjente sikkerhets eller mekaniske problemer og skader på kroppen. "Lemon Aid loven" gir kjøperen rett til å returnere bilen for full refusjon hvis den mislykkes en stat inspeksjon innen 7 dager av eierskap. Overføring av tittelen er ikke endelige før da.

• Få dokumentene. Hvis du ikke har en tittel og bilen ble bygget i 1980 eller senere, kan du bestille en duplisert tittel fra Massachusetts register av motorkjøretøyer (RMV). Lenker til deres nettsted og telefonnumrene er ressursene nedenfor. Har en mekaniker inspisere bilen og gi deg en liste over problemer med mindre du er kvalifisert til å gjøre inspeksjon selv. I noen tilfeller må du også en bill of salg.

• Fylle ut nødvendig informasjon på tittelen. Angi kilometertelleren lesing i det angitte området. Både du og kjøperen må registrere ditt fulle navn, skrive ut navn og dato signaturene. På noen titler er det en plass for prisen bilen ble solgt for, og dette må fylles ut. Hvis tittelen ikke gir et sted å staten salgsprisen, knytte en bill of salgs signert av deg og kjøperen om salgsprisen.

• Fotokopi fullført tittelen, rapporterte problemer og bill av salg (hvis noen) og holde kopiene for postene. Fjern lisens plate og holde den. Den nye eieren er ansvarlig for registrering og få nye bil koder.