Nnywellness.com

Hvordan få GE Augmented Reality ikon på iPhone


Hvordan få GE Augmented Reality ikon på iPhone

General Electric nylig utgitt en markedsføring nettside som har en ny teknologi kalt utvidet virkelighet. Utvidet virkelighet bruker et videokamera festet til en personlig datamaskin å overvåke visuelle spørsmål i displayet og "utvide" dem, mens informasjon eller animasjon i visningsvinduet som knytter til fysiske objekter sett med kameraet. De fleste av disse programmene bruke et utskrevet symbol utløse prosessen, men det er mulig å bruke en LCD-skjerm som Apple iPhone-skjermen, for å oppnå den samme effekten.

Instruksjoner

• Naviger til ges "Plug inn Smart Grid" nettsted på datamaskinens nettleser (se ressurser). Klikk på "Åpne den døren til the Smart Grid" linken (under ikonet cupped hendene) på høyre side av siden.

• Klikk koblingen merket "skrive ut ett her. >" under "Getting Started." En PDF-fil laste ned til skrivebordet (Hvis nettleseren vises PDF-filen automatisk, klikk på "Lagre"-knappen i verktøylinjen); Dette PDF inneholder binær-ikonet. La siden åpen på datamaskinen.

• Åpne e-programmet og opprette en ny melding, å angi din egen e-postadresse i feltet "Til". Denne e-postadressen skal kontoen er knyttet til iPhone. Knytt PDF-filen du lagret i trinn 2 i meldingen og klikk "Send".

• Trykk "Mail" på iPhone og åpne e-postmeldingen du sendte til deg. Åpner PDF-vedlegget, og dra tommelen og pekefingeren fra hverandre over skjermen å forstørre grønn og svart ikonet så stor som tillater iPhone-skjermen.

• Klikk "Start vindmølle" eller "Starte solenergi" på GE siden som er åpen på datamaskinens nettleser starte utvidet virkelighet demonstrasjon. Følge nettstedets instruksjoner og holde telefonen til datamaskinens kameraet så iPhone skjermen og ikonet møte kameralinsen.