Nnywellness.com

iPhone frosset etter installere Mysms


iPhone frosset etter installere Mysms

Mysms er en tekst beskjed program for Apple iPhone som er tilgjengelig via Cydia installatør. Cydia er en app brukes for jailbreaking en iPhone. Jailbreaking iPhone er lovlig, kan det forårsake problemer, for eksempel Underkjølt eller bryter sammen. Hvis iPhone krasjet etter at du installerte programmet mysms, finnes det flere feilsøkingsalternativer.

Omstart eller bløt restarte

En feil noen jailbreakers gjør er at de ikke omstart telefonen etter jailbreak er fullført. Etter Cydia er installert, må du slå av telefonen og deretter slå den på igjen. For å gjøre dette, holder du nede knappen "Dvale/vekke" (på telefonen) i noen sekunder til den røde "Power"-bryteren vises øverst på skjermen. Skyv bryteren over skjermen for å slå av telefonen. La den slått av i noen sekunder. Slå telefonen på ved å holde nede "Dvale/vekke" i noen sekunder. Prøve åpning mysms igjen etter iPhone laster sin Springboard eller Hjem-skjermen.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve en myk tilbakestilling. For å gjøre dette, holder du nede knappen "Dvale/vekke" og "Home"-knappen samtidig i ca 10 sekunder. IPhone skal automatisk starte, avslørende Apple-logoen. Prøv å åpne mysms igjen.

Installere programmet

Hvis du tror at mysms er ansvarlig for iPod fryser og du kunne ikke vellykket start på nytt eller bløt restarte enheten, kan det være best å fjerne programmet og deretter installere det på nytt. Gå til iPhone Springboard ved å trykke på "Home"-knappen to ganger. Finn ikonet for mysms app, og trykk og hold den nede til den begynner å jiggle. Trykk på den røde "X" som vises. Dette avinstallerer programmet. Gå gjennom Cydia å laste ned programmet igjen, akkurat som du gjorde første gang. Åpne programmet når installasjonen er ferdig.

Oppdatering

Oppdatere programvaren sletter jailbreak, men det kan gjøre enheten brukbare igjen hvis omlasting mysms app ikke frigi telefonen. Oppdaterer også holder alle videoer, bilder, musikk og programmer intakt. For å utføre en oppdatering, koble iPhone til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med den. Hvis det ikke åpnes automatisk, åpner du iTunes. Klikk på iPhone-ikonet i den venstre ruten. Velg Sammendrag-kategorien i vindusruten til høyre hvis det ikke allerede er valgt, og klikk deretter knappen "Check for Updates". Installere oppdateringer for iPhone, og vent til du får en melding som prosessen er ferdig. Deretter kan du fjerne iPhone fra datamaskinen. Du må utføre jailbreak nytt for å installere mysms.

Gjenopprette

Hvis iPhone er fortsatt frosset etter å ha foretatt en oppdatering, kan du utføre en gjenoppretting. Dette tilbakestiller iPhone til fabrikkinnstillingene og slette alle videoer, bilder, musikk og programmer, inkludert mysms. Men hvis du har prøvd flere andre feilsøkingsalternativer uten hell, kan denne siste utvei være nødvendig. For å utføre en gjenoppretting, koble iPhone til datamaskinen din via enhetens USB-kabel og deretter åpne iTunes og klikk på iPhone-ikonet. Kontroller kategorien Sammendrag er valgt, og klikk på "Gjenopprett"-knappen. En popup-dialogboks vises, ber hvis du vil opprette en sikkerhetskopi av din iOS. Klikk knappen "Ikke sikkerhetskopiere", fordi du kan ende opp med en buggy backup ellers. Klikk på "Gjenopprett"-knappen i vinduet bekreftelse, og vent til prosessen utføres. Et varsel på iPhone og datamaskinen forteller deg når prosessen er fullført, og at det er trygt å fjerne enheten fra datamaskinen. Du kan jailbreak iPhone igjen og forsøk å installere mysms hvis du fortsatt ønsker å gjøre dette.

Garantien

Dessverre bare fordi jailbreaking din iPhone er lovlig betyr at Apple godkjenner den. Hvis du jailbreak din iPhone, Apple ugyldig garantien og Apple Care planen. Hvis du fortsatt ikke får iPhone å arbeide etter en gjenoppretting, så må du ta det å en profesjonell iPhone tekniker. Apple Store belaster deg full pris for å fikse iPhone siden garantien er ikke lenger gyldig.