Nnywellness.com

Hvordan erstatte varmeapparatet kjernen på en 1985 Cutlass


Hvordan erstatte varmeapparatet kjernen på en 1985 Cutlass

Din 1985 Oldsmobile Cutlass sannsynligvis har logget mange miles og kanskje selv har noen historier å fortelle. Hvis kupeen er ikke lenger får varm i vinter, eller du finner kjølevæske lekker fra passasjer dashbordet, er sjansene du må erstatte varmeapparatet kjernen. Varmeren kjernen er en mindre versjon av radiator og det fungerer på samme måte. Luften blåses over kjernens finnene trekker varmeenergi fra varme motorens kjølevann passerer gjennom den. Hvis kjernen må erstatte, gjør det deg å spare penger.

Instruksjoner

Fjerning

Bruk alltid en socket eller boksen fastnøkkel på batteriet terminal så du ikke runde av mutteren.
Koble negative batterikabelen med hylse eller boksen fastnøkkel.

• Drain kjølesystemet ved å åpne radiatoren avløpet nederst på radiatoren med fingrene eller tang. Åpne avløp på motorblokken like over i olje pan med en skiftenøkkel og avløp alle kjølevæske fra motorblokken. Samle alle kjølevæske i et badekar eller en bøtte for gjenbruk. Du trenger bare å erstatte kjølevæsken vises overskyet og forurenset. Lukk tre radiator avløp sikkert.

• Finn Varmeapparat kjerne innløp og utløp slangene på passasjer side ilden veggen. Koble de to slangene med en skrutrekker eller tang. Drain kjølevæske fra Varmeapparat kjerne og slanger. Stenge innløp og utløp rørene på varmeapparatet kjernen bruker plast og/eller gummi band for å holde smuss og forurensninger ut.

• Se under dashbordet på passasjersiden og finne den lavere instrumentpanelet lyd isolator. Dette er en plast panel like nedenfor i hanskerommet. Fjerne panelet ved å løsne klippene holder den til på instrumentbordet.

• Fjerne varmeapparatet røret ved angre klipp og skruene som holder den på plass. Fjern Varmeapparat kjerne dekselet ved å gjøre sine klipp. Du må kanskje tang for å angre noen av metall klippene. Ta av varmeapparatet kjernen festeboltene og beholde stropper med en socket skiftenøkkel. Fjerne varmeapparatet kjernen.

Installasjon

• Sett din ny eller ombygd Varmeapparat kjerne på plass under dashbordet. Sette beholde stropper på plass og skru inn festebolter med en socket skiftenøkkel.

• Sett ovnen kjernen dekselet på plass og fest klipp og skruene. Installere stikkontakt røret med klipp og skruer. Installere lavere instrumentpanelet lyd isolator klipp og skruene.

• Gå til motorrommet og fjerne plast dekslene fra slangen ender på Varmeapparat kjerne. Re-fest innløp og utløp slangene.

• Åpne radiatorlokket og hell kjølevæske i radiatoren til væsken når bunnen av påfyllingsstussen radiator. Hell kjølevæske i overflyt tanken til "FULL" merke.

• Koble negative batterikabelen med en hylse eller boksen fastnøkkel. Start motoren med radiator cap fortsatt av og la den inaktiv.

Se i radiatoren. Du burde se kjølevæskenivået har falt noe med motoren i gang. Hell mer kjølevæske i radiatoren før den når bunnen av påfyllingsstussen. Sette radiatorlokket tilbake på med pil som peker til overflyt tanken. Slå av motoren og sjekk alle slanger, forbindelser og avløp lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Fungere bare på din Varmeapparat kjerne og systemkomponenter kjøling mens motoren er kult å redusere risikoen for brannskader.
  • Husk at kjølevæske er svært giftig og smaker søtt, så husdyr og ville dyr trekkes til den. Kontroller kjølevæske lagres riktig og noen søl renses.
  • Aldri viser bruk mer enn 50% vann i din kjølevæske fordi motoren overopphetes mens temperaturen måle "normal".