Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Digital lysbildefremviser


Digital lysbildefremviser er en fin måte å dele minnene med familie og venner, gi presentasjoner for business eller selv forbedre multi-media prosjekter for skolen. Her er noen tips om hvordan du kjøper en digital lysbildefremviser som passer dine behov.

Instruksjoner

• Define dine behov og prisklasse før du kjøper din digitale lysbildefremviser. Vurdere om digital lysbildefremviseren bør grensesnitt med datamaskinen, bærbare, digitalkamera, videokamera eller med mobiltelefon. Bestemme om du vil skanne og importere gamle til den digitale lysbildefremviseren eller opprette alt nytt.

• Besøk elektronikkbutikker som Circuit City, Best Buy og B & H kameraet. Dette er noen av de fineste detalj kamera og digital antrekk i virksomheten. Ved faktisk å ta en tur til butikken, har du fordelen av teste utstyret og sammenligne den med andre modeller på ulike prisområdene. En annen fordel er at når du kjøper nye, får du en 1-års garanti.

• Kjøp renovert modeller. Store digitale lysbildet projektoren beslutningstakere som Kodak har et program der du kan kjøpe "refurbished" produkter rett fra dem. Mens enheten ikke vil være ny, kommer det med en begrenset garanti (vanligvis 90 dager.) Dette vil hjelpe deg lagre en stor andel av din digitale lysbildefremviser. Å besøke din favoritt selskapets hjemmeside.

• Handle på eBay. EBay har skapt en hel mikro-økonomi på egen. Fordelen til eBay er at det er nok av gir forbrukeren en sjanse til gode priser. Bare sørg for å alltid kjøpe fra anerkjente forhandler som har en høy selger vurdering og betale via et selskap som Paypal, som tilbyr økonomisk beskyttelse for registrert og bekreftet kjøpere og selgere.

• Gå til elektronikk-programmer og fange det nyest og betydeligste i digital lysbildefremviser. Noen ganger tilbyr de selv gode fremmende tilbud. Den største showet finner sted hvert år i Las Vegas; Det kalles "Consumer Electronics Show." Du kan besøke deres hjemmeside på cesweb.org og sjekk årets timeplanen.

• Skuring annonsene eller engang plassere en annonse på Craigslist. Community nettsteder har blitt alle raseri. Og det er utrolig hva folk vil gi bort for pennies på dollar eller gratis. Hvis du plasserer en annonse, gi informasjon om hva du er ute etter og kontaktinformasjon.

• Besøk loppemarkeder, verksted salg og tag salg. Lysbildefremviser er en klar favoritt på disse hendelsene som mange familier kjøpe dem å bruke dem på ferie eller for presentasjoner og så finne dem samler støv i loftet eller garasje. Sjekk ut fleamarketguide.com opp for loppemarkeder i ditt område. Og ikke vær redd for å bytte. På disse stedene forvente forhandlere det.