Nnywellness.com

Hvordan du Wire et hjemmekinosystem med nevrale lyd


Hvordan du Wire et hjemmekinosystem med nevrale lyd

Den nevrale Audio selskap som eies av DTS Digital underholdning, produserer avanserte høyttalere for hjemmeunderholdningssystemer. Mest moderne lyd mottakere utstyrt med DTS koding teknologi behandle digitale Neural surround signalet. DTS logoen skrives vanligvis ut på forsiden av en mottaker eller i eierens håndbok som kommer med komponenten. Koble høyttalerne til mottakeren tar bare noen minutter med en spole høyttalerledningen og wire strippere.

Instruksjoner

• Slå AV-mottakeren for å inspisere foran Kontrollpanel og finne DTS logoen for å bekrefte at du har en mottaker kan behandle DTS lydsignaler.

• Kuttet en lengde på høyttalerledningen koble mellom mottakeren og hver av din, surround midten, høyre og to bakre-høyttalere. Skrelle bort en halv tomme av plastbelegg fra to separate ledninger i hver ende av høyttalerkablene.

• Fest stripete eller fargede ledningen til positiv terminalen på baksiden av hver høyttaler og koble den andre ledningen til den negative terminalen.

• Koble den andre enden av hver ledning til terminalene på baksiden av AV-mottaker som er merket for hver høyttaler.

• Slå på strømmen til mottakeren og angi komponentens modusen til DTS. Knappen er vanligvis merket "Surr" og må trykkes gjentatte ganger å bla gjennom de forskjellige surround lyd innstillingene tilgjengelig nå DTS.