Nnywellness.com

Hvordan sjekke din overføring væske nivå på biler med automatiske girkasser


Hvor å sjekk automatgir væske nivå på de fleste biler. Alltid konsultere din brukerhåndbok eller en reparasjon manuell for du bilen om nødvendig.

Instruksjoner

Før du sjekker væske på alle kjøretøy, skal overføring på driftstemperatur. For å oppnå dette, kjøre bilen i ca 5 minutter og deretter parkere på jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen, og kontroller at bilen ikke vil rulle i nøytral. Hvis på parkeringsbremsen er brutt, kan du bruke hjulet parkeringsklosser eller blokker av tre hindre at bilen ruller.

Sett bilen i nøytral og la motoren i gang. Åpne panseret og Finn overføring måling. De fleste biler vil ha en "t-formet" hjørnene eller en «eyelet formet». Håndtaket vil mest sannsynlig være gul eller rød farge. De fleste biler er peilepinnen for overføring plassert til venstre eller høyre for motoren nær baksiden av motorrommet. Selv om noen modeller har peilepinnen plassert i fronten i motorrommet.

Mens sjekke væske på bilen din, være bevisst løs eller hengende klær eller smykker mens lener seg over motoren å nåmåling. Motoren er på fan og/eller trinser på motoren går. Drar i måling av peilepinnen røret og tørk den ren med papirhåndkle eller klut. Sett inn peilepinnen tilbake inn i røret å sørge for at peilepinnen fullt seter i røret. Trekk peilepinnen tilbake ut og når slutten av måling for væske. Det vil være merker på peilepinnen slutten. Enten en øvre og nedre dot elleren øvre og nedre hash-merke. Væsken skal være på øvre mark hvis den er full. Hvis det er under nedre merket, så må det ha væsken lagt til. Forskjellen mellom øvre og nedre merker er vanligvis mellom 1/2 quart og 1 quart.

Du trenger en overføring trakt legge væske til overføring som peilepinnen røret er en liten diameter.Noen biler, som noen Honda modeller, kontrolleres med overføring i park og av motoren. Og fortsatt ennå, andre kjøretøy har ingen måling og krever en utdannet profesjonelle og noen ganger spesielle verktøy å sjekk væskenivå i denne typen kjøretøy.Alltid følge anbefalingene i eierne manualen. Hvis væsken er nødvendig, kontrollerer hvilken væske og bare legge til riktig typeATF (automatisk girolje) en telefon til din lokale deler butikken knytte kan være til hjelp på dette.

• Forstå at hvis overføring væske er lav, det er en lekkasje av noen type og bilen bør tas til et klarert verksted å ha sjekket for lekkasje. Også huske på at vanlig overføring væske tjenester er anbefalt å bevare livet til overføring. Vanligvis utføres disse tjenestene hver 30 000 miles alternerende mellom trans væske flush og faktisk endres.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid bilen står driftstemperatur
  • Alltid sørge for at bilen er på jevnt underlag
  • Alltid har parkeringsbremsen brukt eller hjul chocked
  • Sjekk alltid Brukerhåndbok for bilen krav
  • Være bevisst løs bekledning og/eller hengende smykker når lener seg over motoren. (Trinser og fans flytter og kan ta disse elementene)
  • Pass på at panseret er ordentlig lukket etter avmerker væske.