Nnywellness.com

Hvordan endre en makt ventil på en Holley


Hvordan endre en makt ventil på en Holley

Holley forgassere har en makt ventil designet for å øke drivstoff kjørelengde under normale kjøreforhold ved å minimere mengden drivstoff brukes av forgasseren. Når forgasserens gass er helt åpen, makt ventilen øker mengden drivstoff til luft / drivstoff blanding. Strøm ventiler er sensitive komponenter, og dessverre effektiviteten av en makt ventil avtar ikke over tid. Det bare slutter å virke og må erstattes. Erstatte en makt ventil tar bare et par minutter og krever demontering av forgasseren.

Instruksjoner

• Fjern fire flyte bolle bolter med en skiftenøkkel, så trekke flyte bollen av forgasseren å avsløre måling blokken. En enkel bolt ligger i hver av flyte Bollens fire hjørner.

• Trekk måling blokken av kroppen til forgasseren.

• Fjern måling blokk pakningen og flyte bolle pakningen. Måling blokk pakningen dekker siden av måling blokken som ansikter kroppen til forgasseren, og ligner konsistensen av papp. Float bolle pakningen er en tynn stripe pakning materiale som omgir den indre kanten av bollen. Den er utformet til å forsegle bollen å måling blokken. Både pakninger og spesielt måling blokk pakningen, er notorisk vanskelig å fjerne. Bruke blad av en flathead skrutrekker for å fjerne meste av pakning. Spray det gjenværende pakning materialet med aerosol forgasser renere hver noen minutter for å myke det.

• Fjern strøm ventilen fra måling plate. Ventilen skruene på baksiden av måling platen og ventilens head er firkantet i form. Slå hodet av ventilen med en skiftenøkkel i retning mot klokken til ventilen er løs. Under leder av ventilen er en tynn sirkulær pakning. Fjern denne pakning fra måling plate hvis det ikke kom med makt ventilen.

• Skyv en ny makt ventil pakning på makt ventilen, og stram ventilen på baksiden av måling platen med en skiftenøkkel.

• Plasser en ny måling blokk pakning mot siden av kroppen til forgasseren, deretter plassere måling blokken på pakningen. Gjelde ikke pakning sealer måling blokk pakningen, som det er selvtettende.

• Sette inn en ny flyte bolle pakning i indre kanten av flyte bollen og deretter plassere flyte bollen på siden av måling blokken. Gjelde ikke pakning sealer flyte bolle pakningen, som det er selvtettende.

• Skyv hver av flyte Bollens fire skruene gjennom flyte bollen og inn i siden av forgasseren, og stram hver av de fire skruene med en skiftenøkkel.