Nnywellness.com

Hvordan fjerne lager Harley Bafflene


Hvordan fjerne lager Harley Bafflene

Når folk flest tenker på Harley-Davidson motorsykler, er det første de husker dyp, ofte kraftig eksos merke til en stor cruising sykkel. Kraftig eksos har blitt en stift på motorsykkel kultur fordi det fungerer som en sikkerhet buffer. En høyt sykkel sikrer at drivere og andre ryttere vet du er rundt, forebygge ulykker som selv lager horn på de fleste motorsykler ikke vil hjelpe. Gjør sykkelen høyere og sikrere ved å fjerne de lager Bafflene hjemme.

Instruksjoner

• Sett motorsykkelen på kickstand eller center stå slik at den ikke faller over eller tips mens du arbeider. Hvis du har en motorsykkel Heis, sette din Harley på heisen til nødvendig bolter lettere.

• Undersøke hvordan eksosrør knyttes til motorsykkelen konsulenttjenester brukerhåndboken. De fleste sykler har to muttere holder hver pipe på sylinder og monterer som holder eksos rammen.

• Ta ut boltene som holder eksos motorsykkelen bruker en socket eller kombinasjon fastnøkkel. Skille hele eksos av sykkelen å unngå bore i nærheten av viktige kjører deler.

• Klemme eksos i en skruestikke. Dekk vise i filler eller håndklær å beskytte krom rørene. Knytte en 3/4-tommers metall kutte borekronen håndholdt drill og bore gjennom de to første Bafflene inni tuppen av eksos.

• Ta eksosrør av skruestikken. Trykk på slutten av mufflers med en gummihammer for å slå ut noen gjenværende bitene av forbløffe.

• Installere eksos på sykkelen bruker mounts fjernet tidligere. Se brukerhåndboken for dreiemoment spesifikasjoner. Pass på at du ikke strammes veivhuset eksos festeboltene som de er dyrt og vanskelig å erstatte.

• Start sykkelen og lytte etter en forskjell i tone. Hvis alt går bra, motorsykkelen bør lyd høyere og fyldigere, spesielt når revved.