Nnywellness.com

ATV stier nær Willard Bay, Utah


ATV stier nær Willard Bay, Utah

Willard Bay, en del av Utah, Salt Lake City, tilbyr upåklagelige helårig forhold for alle terreng kjøretøy entusiast. Willard Bays nærhet til innsjøer, fjell, strender og Cache National Forest gir flere varierte og utfordrende løyper for alle evner. Utleie av ATV, inkludert fire sykler og snøscootere, er lett tilgjengelig.

Bjørnesjø

Bear Lake ligger 45 minutter nordøst for Willard Bay på den andre siden av hurtigbuffer National Forest, og tilbyr miles av steinete, skogkledde fjell spor, i tillegg til uberørte strender ideelle for ATV rekreasjon. Utleie av ATV og snøscootere er tilgjengelig på 8 timer eller helg, selv om det er nødvendig å gjøre reservasjoner i sommermånedene. De ulike campingplasser og ligger langs stier at ryttere å nyte lengre og mer utfordrende.

Bjørn River Lodge

Ligger 45 minutter Sørøst Willard Bay i hjertet av Wasatch National Forest, tilbyr Bjørn River Lodge innkvartering og ATV leie entusiaster som ønsker for å erobre de 400 miles av bortgjemt fjellstiene tilgjengelig. Området er også populært med snøscooter førere i vintermånedene, med mer enn 10 000 dekar av skogen for å utforske.

Temple gaffel ATV stien systemet

Med nærmeste stien leder begynnelsen i Logan, 20 minutter nord for Willard Bay, Temple gaffel ATV stien systemet består av 200 miles av dyrelivet, fantastisk ceder og furu-flankert fjellstiene. Selv om det passer ryttere i alle aldre og evner, noen deler er svært steinete og kan bli støvete høy sommermånedene. Stiene, som er gratis, tilbyr også utsikt over hele Bear Lake området.

Store Cottonwood Canyon Trail

Ligger 15 minutter fra Willard Bay, er den store Cottonwood Canyon Trail en fjellsti mer egnet til erfarne ryttere, som de smale, steinete stiene stiger til en høyde på over 10.000 fot. Løyper klatre gjennom skoger av aspen og furu og over elver og bekker, utsikt over Rockies. Løypene er gratis og beste tilgjengelige i vinter eller falle.