Nnywellness.com

Hvordan en Body Kit påvirke ytelsen?


Forståelse Body Kit

En body kit er et spesielt sett med bildeler vanligvis brukes til å endre utsiden av biler. De fleste karosserisett inkluderer sideskjørt, støtfangere foran og bak (fendere), spoilere, og noen ganger foran og bak side vakter. Det er imidlertid også karosserier kits som kalles ytelse karosserisett å forbedre ytelsen på en bil. Noen karosserisett er kjøpt for å forbedre både utvendig utseende samt ytelse.

Innvirkning på ytelsen

En body kit kan påvirke bilens ytelse på ulike måter. For eksempel en bakken skjørt kit kan forbedre aerodynamikk til en bil, samt redusere heisen under bilen som bidrar til å redusere sjansen for å miste kontroll over bilen når du kjører på høyere fartsgrenser. Så tidlig som tidlig på 60-tallet, gjennomført rase bil designere, oppfinnere og mekanikere ulike tester og eksperimenter med bils design, form og nærhet til bakken ved hjelp av slike produkter som karosserisett. Formålet med disse experimentations og bil endringer var å forbedre bilens ytelse gjennom bakken effekter, samt andre aerodynamisk muligheter. I dag finnes det en rekke body kit produkter på markedet for å øke bilens ytelse. Legge en spoiler til en bil, for eksempel reduserer vindmotstand og tar av et par tideler fra sprint ganger. Legger til ytelse kroppsdeler som inntak, kald luftinntak, overskrifter, turbo-lader kits, cam gears og motorstyring kan legge til høyere hestekrefter ytelse bil. Når du velger en ytelse body kit, kan det være lurt å ta kontakt med produsenten av bilen. Velge en produsentgodkjent body kit kan minske sjansene av renons bilens garanti. En produsentgodkjent body kit kan også være beste tilpassing til bilen for å forbedre overlegen ytelse.

Karosserideler Kit

Karosserisett er vanligvis laget av polyuretan, glassfiber eller karbonfiber. Carbon fiber er en lett materiale og er et populært valg for bilentusiast, men ikke så populær som polyuretan. Polyuretan karosserisett er et populært valg for bileiere på grunn av sin motstand kan ødelegge og også fordi det ikke vil sprekke i kaldt vær. Polyuretan er holdbare og delene varer lenger. Når du installerer delene av en body kit, er det viktig å sørge for at installasjonsprogrammet er en dyktig og kunnskapsrik tekniker.