Nnywellness.com

Hvordan få BellSouth e-post på en Motorola Droid


Hvordan få BellSouth e-post på en Motorola Droid

Motorola Droid leveres med to standard e-programmer--Googles Gmail app, som bare fungerer med Gmail-adressen, og en generisk e-app. Den siste arbeider med alle email service skaffe som bruker POP e-standarden, som BellSouth. Oppsettet er ikke vanskelig, men det er ikke åpenbart. Du må konfigurere e-programmet til å kommunisere med Bellsouths e-postservere og sette inn din epostadresse og passord.

Instruksjoner

• Slå på telefonen. Trykk på "Home"-knappen. Trykk på knappen nederst på skjermen, og trykk "E".

• Angi hele e-postadressen, som "I [email protected]"- og passordet. Trykk "Neste". Hvis du allerede har en e-postkonto satt opp, trykk «Menu», og trykk deretter "Kontoer." Trykk "Meny" igjen, og trykk deretter "Ny konto."

• Trykk "Neste". Angi en etikett for kontoen og navn eller pseudonym. Trykk "POP3-konto." Angi fullstendig brukernavn og passord, og deretter angi ". pop.att.yahoo.com" for POP3 serverfeltet. Angi "995" for innkommende port. Velg "SSL" for sikkerhetstype.

• Trykk "Neste". Angi ". smtp.att.yahoo.com" for den utgående serveren. Angi "465" for utgående port. Velg "SSL" for sikkerhetstype. Trykk "Neste".

• Velg en Oppdater tid for e-post app. Trykk "Neste".