Nnywellness.com

Feilsøke problemer med iPod-batterier


Selv om iPod-enheten ikke er slått, iPod-batteriet kan være fint, det bare kan ikke motta betaling må fra datamaskinen. Kontroller at datamaskinen ikke er problemet ved start ved lade iPod.

Lade opp batteriet

Det første skrittet du må ta når du har problemer med iPod-batteriet lades batteriet. Start med å lade iPod med hvit USB-kabelen som fulgte med iPod. Gi din iPod noen timer for å motta full batteriladningen. Veggen ladere selges for iPod. Disse laderne bruker det samme hvite USB forflytning kabelen som plugges direkte inn i veggladeren. Bruk en vegg lader for å se hvis din iPod belaster.

Lav-drevne USB-Port

Hvis du bruker en vegg lader og finne at iPod får full lading, kan problemet ligge med USB-porten. De fleste datamaskiner inneholder to forskjellige USB porter. Når du lade iPod med en USB-port, er det en mulighet din port kan ha problemer med lavt strømforbruk. Hvis du tror dette kan være problemet, bruke en annen USB-port. De fleste bærbare datamaskiner har USB-porter på siden av den bærbare datamaskinen, men de kan også ha flere porter på baksiden. Hjemme-PC har USB-porter foran datamaskinen samt noen i ryggen. Bytte stedsinformasjonen USB for å sikre dine porter fungerer.

USB-huber

Noen datamaskiner har ikke nok USB-porter for enheter må du slå, slik at du kan bruke en USB-hub for å levere ekstra portene du trenger. Hvis du bruker en USB-hub, kobler iPod fra huben, og koble den direkte til datamaskinen. Det kan være problemer med huben gir lav til iPod eller huben fungerer kanskje ikke.

Maskinen går i dvale

Når du ikke aktivt bruker datamaskinen, kan det vise seg å bruke en hvilemodus. Selv om det er fortsatt slått på, kan din datamaskin ha spesielle dvaleinnstillinger som avslutter bruk av et flertall av maskinvaren mens den er i sovemodus. De fleste datamaskiner har sove-moduser for å spare strøm. Deaktiver datamaskinen sove måte å sikre at det ikke forstyrrer lading av iPoden.