Nnywellness.com

Feilsøke DSS satellitt


Feilsøke DSS satellitt

DSS (direkte satellittsystem) er Directvs lyd og video distribusjonssystem for satellitter. Hvis satellittmottakeren DirecTV DSS er feil, kan rask feilsøking aksjonen tatt å gjenopprette satellittmottak selv om du har ingen tidligere trening med satellitter, satellittmottakere eller TV. Kontrollere tilkoblingen mellom DirecTV DSS satellitten og satellittmottakeren DirecTV, og reposisjonering vinkelen på parabolen, kan DSS satellitt problemer identifiseres og løst.

Instruksjoner

• Kontroller forbindelsen mellom satellittmottakeren DirecTV og DirecTV DSS satellite er fortsatt sikker. Satellitten og mottaker kommunisere via koaksialkabelen. Denne kabelen kommer ut av DirecTV DSS satellitt og bør føre til hvor satellittmottakeren ligger installert siden eller på TVen. Kontroller at denne koaksialkabelen er koblet riktig til DirecTV mottakerens "Maur i" spor.

• Kontroller at integriteten til forbindelsen mellom DirecTV satelittmottaker og TV er intakt. Denne tilkoblingen er etablert av den medfølgende kompositt lyd/video-kabelen. Kompositt A / V-kabelen har en dobbelt sett med liggende, med ett sett på hver kabelende for. Hvert sett med liggende på sammensatte kabelen har en gul, en rød og en hvit spiss. Med dette i tankene, kan du se på baksiden av TVEN og DirecTV satelittmottaker. Det blir gule, røde og hvite sammensatt portene her imøtekomme dine komposittkabel. Match utstikkerne på porter og gjøre tilkoblinger.

• Slå på TV og DirecTV satelittmottaker. Alternativet "Signal Meter" menyen på skjermen.

• Hodet utenfor til DirecTV DSS satellitt. La en venn med Signalmåler rapport tilbake til deg.

• Opprette justeringer i høyden (opp/ned) retning DirecTV DSS satellitt. Hver justering bør være liten, og det bør være et intervall på fem sekunder til 10 sekunder mellom hver slik at Signalmåler har tid til å måle endringene og oppdatere. Signalmåler vil gi din venn med informasjon om den nåværende styrken av satellittsignalet og hvor nær DirecTV DSS satellitten er peker til de riktige koordinatene. Denne informasjonen kan deretter sendes til deg for ytterligere justeringer.

• Opprette justeringer til asimut (venstre/høyre) retning av DirecTV DSS satellitt, akkurat som du gjorde med høyde justeringer. Bruk Signalmåler for å fortsette justerer retningen til DirecTV DSS satellitt til måleren indikerer alle koordinater er nådd.