Nnywellness.com

Hvordan sette opp KU Band satellitt


Hvordan sette opp KU Band satellitt

Installere en rett som mottar det KU bandet standard KA bandet vil ha minst en dual LNB. Er at KU-båndet er forskjellig fra KA-band, forstyrre to signalene ikke hverandre. Dette gjør at din rett til å motta begge signaler, gir deg mer informasjon. For å finne både satellitter i bane, må du hente dine koordinater for parabolen installasjon mottakerens rett peker menyen. Må asimut, høyde og skråstilling koordinatene til en KA/KU-satellitt.

Instruksjoner

• Finne et sted å montere parabolen som har en klar line-of-sight til sørlige himmelen. Montere masten som holder retten til plasseringen. Du kan bruke de fire skruehullene i bunnen og bolt masten til siden av bygningen eller taket. Hvis du vil montere masten til en pipe, kan du kjøpe skorstein mounts eller du kan feste masten til en antenne stå. Kontroller masten er nivå og rett opp og ned.

• Skyv installasjon ermet på baksiden av retten over slutten av masten. Angi skew på masten ved å slå rett på masten seg til linjen samsvarer med nummeret du trenger for din plassering. Stram parabolen med masten ved skru ned bolter på ermet.

• Angi høyden av rett ved å løsne heving bolten på baksiden av retten og flytte din rett til heving linjen er på hvor du trenger på høyden guiden. Skru ned heving bolten.

• Justere asimut på din rett ved å miste asimut bolten og flytte rett til asimut linjen er på hvor du trenger på asimut guiden. Skru ned asimut bolten.

• Skyv de koaksiale kabelene du har kjørt fra inne i huset til retten gjennom hul masten til det kommer ut toppen. Du bør ha minst to kabler avhengig av oppsettet. Ta kablene fra toppen av masten og rute dem gjennom armen av retten starter på åpningen nærmest for retten og presse dem gjennom før de kommer ut den andre siden.

• Tvinn kablene på tilkoblinger på LNB (lav støy blokkering). Ta LNB med kabler som er koblet til det og skyve den over armen strekker seg fra parabolen mens skyve kabel slakk tilbake i armen. Plasser en bolt gjennom LNB og hullet i armen, og stram til sikker LNB til slutten av armen.

• Kontroller signalstyrken på mottakeren. Hvis det ikke er sterk nok, ikke justere høyden eller asimut på parabolen. Flytt selve parabolen venstre og høyre på masten til du finner et sterkere signal.

Tips og advarsler

  • Kjøpe en signalstyrkemåler for å gjøre installasjonen enklere.