Nnywellness.com

Hva er en MSS operatør?


Hva er en MSS operatør?

MSS er en forkortelse for Mobile satellitt-tjenesten, en telekommunikasjon tjeneste levert til mobile brukere via satellitt. En MSS er et telekommunikasjonsselskap som har fått en lisens - av Federal Communications Commission i USA, gi MSS til privatkunder. MSS bærere gir mobilkommunikasjon tjenester i avsidesliggende områder som ikke kan dekkes av terrestriske nettverk.

Hvordan MSS fungerer

MSS er avhengig av grupper eller konstellasjoner kommunikasjonsmidlet satellitter i bane rundt jorden. Hver satellitt består av en rekke mellom 20 og 50 energi. Hver transponder mottar mikrobølgeovn overføringer fra sendere på overflaten av jorden, forsterker dem og sender dem tilbake til en mottakende MSS-gateway. Signalene er forsterket for å kompensere for nedbrytning de erfaring i reiser til satellitt og tilbake igjen gjennom atmosfæren. MSS gatewayer sørge for tilkobling MSS med faste og cellular nettverk, når signalet kommer tilbake til jorden. Hver satellitt gir dekning for et bestemt geografisk område, eller "footprint;" samlet en konstellasjon av satellitter gir nasjonale eller globale MSS dekning.

Teknologi

Inntil nylig, ble MSS sjelden brukt av publikum sine begrenset tilgjengelighet, kompleksiteten og kostnadene. Men MSS utfyller eller direkte konkurrerer med eksisterende terrestriske nettverkstjenester, tilby tjenester som stemme-, lave og høyhastighets dataoverføring, personsøker og video på forespørsel. Kommunikasjon satellitter har blitt mer sofistikerte og kraftig, mens teknologiske fremskritt i antenne og håndsettet har gjort satellitt telefoner mindre og mer brukervennlig, slik at MSS blitt mindre komplekse og rimeligere.

Fordeler

Den største fordelen med MSS bærere er at de kan gi stemme og data til brukere overalt i USA, uavhengig av avsides av disse brukerne steder. I motsetning til andre former for kommunikasjon, inkludert kablede og trådløse nettverk, MSS påvirkes av avstand, forstyrrelser og terreng, og så fortsatt tilgjengelige og effektive i situasjoner hvor de andre former for kommunikasjon er ikke.

Nødanrop

Av hensyn til offentlig sikkerhet, siden 2004 har MSS operatører i USA blitt pålagt å overholde forskrifter om 911 nødanrop. De må gi callsentre å motta innkommende MSS nødanrop og videresende dem til de riktige myndighetene. Mobil nettverk tjenesteleverandører har blitt pålagt å gjøre dette siden 1996, men 911 funksjonene via MSS ble vanskeligere å gjennomføre inntil nylig.