Nnywellness.com

Tips for Samsung Instinct


Samsung Instinct, designet for Sprint nettverket, har mange kraftige funksjoner. Med en 2,0 megapikselkamera og videokamera, stereo Bluetooth, berøringsskjerm, GPS navigasjon og Sprint Power Vision Live TV er det vanskelig å forestille seg hva denne telefonen mangler. Alle funksjoner er rask og enkel å bruke på grunn av effektiv berøringsskjermen som kan brukes med hendene eller en stylus.

Justere berøring skjermen følsomheten

Mens de fleste brukere av Samsung instinkt finne som standard følsomhet innstillinger for berøringsskjerm arbeid dem, kan denne innstillingen endres slik at de passer dine behov. For å justere følsomheten trykk innstillinger fra menyen startskjermbildet "menykategorien hoved," som er plassert nederst på skjermen. Deretter gå til "Innstillinger" -> "Generelt"-> "Touch sensitivitet." Nå, venstre og høyre for å justere følsomhetsnivå, drar du glidebryteren, og bruk knappen "Touch her" teste ulike følsomhet nivåer. Når du har funnet riktig følsomhetsnivået, touch "Gjort."

Kalibrere skjermen Touch

Noen ganger mister enheter med berøringsskjerm deres kalibrering. Altfor ofte, det er ingen måte å kalibrere skjermen, men dette er ikke tilfelle med Samsung instinkt. Trykk "menykategorien hoved," som er plassert nederst på skjermen for å kalibrere telefonen, fra menyen startskjermbildet. Gå til "Innstillinger"->"Generelt"->"kalibrering." For å begynne kalibreringen, trykke "OK", og trykk deretter midten av "+" symbolene vil b vises på skjermen. Når ferdig, kan du teste berøringsskjermen for å sikre at det er kalibrert riktig. Hvis det er fortsatt et problem, gjentar du prosessen en gang før du kontakter kundestøtte for Samsung.

Deaktivere Touch Tone

Når du navigerer gjennom din Samsung Instinct, vil du se at det er en lyd spilles av etter hvert trykk. Denne innstillingen kalles en touch tone, kan deaktiveres når som helst. For å Arbeidsudyktig Berøring trykk toner, ved menyen, "menykategorien hoved," som er plassert nederst på skjermen. Nå, gå til "Innstillinger"->"volum og vibrasjon." Bla ned til bunnen av menyen, hvor du finner innstillingen touch tone. Velg "Touch av" for å deaktivere touch-toner, og hvis du noen gang vil ha dem tilbake, velg "Touch."

Sjekk din kontosaldo

Å holde oversikt over dine tilgjengelige minutter kan være vanskelig for mange mobiltelefon brukere. Samsung og Sprint har adressert dette problemet ganske enkelt slik at du kan sjekke det gjenstående antallet minutter på plan raskt og enkelt. For å sjekke din kontosaldo, trykk på "*" nøkkel, etterfulgt av nummeret "4". Trykk på "Call" for å koble til Sprint automatisert informasjon, hvor du kan få informasjon om kontoen, inkludert minutter tilgjengelig denne fakturering syklus, balansen i regnskapet, og fakturering syklus.