Nnywellness.com

Hvordan du kobler BlackBerry 9000 til en skriver Via Bluetooth


Bluetooth-teknologi er en type trådløse signalet kan du koble elektroniske enheter på måter som kreves ledninger i fortiden. Mange moderne bordskrivere bruke den til å koble til mindre elektroniske enheter som mobiltelefoner og netbooks. BlackBerry Bold 9000 har Bluetooth som en fremtredende funksjon, og du kan bruke den til å skrive ut trådløst til tilsvarende utstyr skrivere. Først aktivere tjenesten, må deretter koble de to enhetene og koble dem sammen til slutt.

Instruksjoner

• Klikk "Alternativer" på startskjermbildet på BlackBerry Bold 9000. Klikk "Bluetooth". Trykk på meny-tasten og klikk "Aktiver Bluetooth" aktivere Bluetooth-funksjonen.

• Aktiver Bluetooth-funksjonen på skriveren, som kan variere avhengig av leverandøren og modellen av skriveren. Klikk "Søk" på din BlackBerry i Bluetooth-menyen.

• Velg skriveren fra listen over tilgjengelige enheter på BlackBerry-menyen. Angi tilgangsnøkkelen hvis bedt om og klikk "Ferdig" for å fullføre sammenkoblingen enheten.

• Marker skriveren i Bluetooth-menyen og trykk på "Menu"-tasten. Klikk "Koble" som ønsket.

Tips og advarsler

  • Etter den første tethering trenger du ikke å koble din BlackBerry Bold 9000 til skriveren igjen. Du kan hoppe over dette trinnet og gå rett til å koble de to enhetene.
  • Ikke alle Bluetooth-skrivere har tilgangsnøkler, men om din gjør og du er usikker på hva det kan være, vise skriverens Brukerhåndbok for å tilbakestille det.
  • Trinnene ovenfor er generelt Bluetooth-skriver tethering instruksjoner for BlackBerry Bold 9000. Prosessen kan variere noe bestemt produsenten og modellen av skriveren. Alltid lese brukerhåndboken for skriveren og utsette det om sin drift.