Nnywellness.com

Hvilket Format skal Android Optimus spille?


Hvilket Format skal Android Optimus spille?

Optimus rekke telefoner fra LG inkluderer en rekke smarttelefoner drevet av Android-plattformen. LG Optimus telefonene er markedsført for første gang smartphone-brukere som ønsker et alternativ til iPhone og Blackberry-format. Som andre smarttelefoner, LG Optimus serie telefoner kan streame video og spille angitt spille musikk og bilder lastet opp fra din datamaskin.

Støttede lyd

LG Optimus media player kan spille flere filformater. Den MP3, WMA, AAC og AAC støttes på de fleste LG Optimus telefoner. LG G2x/Optimus 2 x telefoner kan også spille MP4 og WAV-filformater. Filer som ikke er kodet i disse filformatene må konverteres til et støttet format før den brukes på din Optimus.

Støttet Video

LG Optimus telefoner har et innebygd kamera som kan spille i HD. Optimus rekke telefoner har også muligheten til å streame video live gjennom YouTube. I tillegg til sine streaming evner, kan du også laste MPEG4-videoer til din LG Optimus telefoner.

Støttede bilder

Det innebygde kameraet tar, aksjer og lagrer bilder på telefonen LG Optimus. Telefonens kamera lagrer automatisk bilder i JPEG-format, men Optimus' webleseren kan vise GIF, BMP og andre web-formatert bildefiler. Større filer og raw-filer skal konverteres til et komprimert format før de overføres til en LG Optimus.

Videoutgang

LG Optimus smartphones har en HD-skjerm kan produsere bilder mellom 16 og 24 biter, opptil 16,7 millioner farger. LG Optimus telefoner kan koble til en HDMI vise enheten ved hjelp av en mini-HDMI til HDMI-kabel. Optimus telefoner har også muligheten til å koble til Wi-Fi og Bluetooth-enheter å overføre video og lydfiler.