Nnywellness.com

Hvordan du endrer Technics 1200 lys til LED


Hvordan du endrer Technics 1200 lys til LED

Panasonics' Technics 1200 ble først utgitt i 1972 i forbrukermarkedet, med en S-buet TONEARMEN og et imponerende presise pitch-kontroll. På grunn av enkel og velbygde utformingen av denne modellen ble 1200 raskt populært blant DJs og registrere entusiaster. Fire tiår senere, ville denne platespiller være for å være en av de mest brukte verktøyene i DJ industrien. Langs veien begynte forbrukerne å endre delene for å opprette en mer tilpasset følelse med utstyret. Endre farge og pære styrken på pennen eller registrere lys, kan gjøres hjemme med noen justeringer.

Instruksjoner

• Koble platespiller. Skru TONEARMEN fra Technics 1200 og fjerne den nøye. Plass denne delen til side og ut av veien for å hindre skade.

• Snu platespiller til det dekket slik at du får undersiden. Nøye skru hver 20 skruene som holder understykket på plass. Sett alle skruene til side.

• Trekk gummi understykket av dreieskiven når alle skruene er fjernet. Skru foten pads med hånden, snu hvert mot urviseren inntil de blir fjernet. Finn pennen lys midt i denne platespiller og skru samlingen festing. Trekke dette opp og ut dreieskiven.

• Fjerne små skruen som holder pære til pennen forsamlingen med en Philips presisjonen skrujern. Denne lille skruen er vanskelig å fjerne uten denne aktuelle verktøyet. Om nødvendig kan du bruke et par tenger for å gripe presisjonen skrujern slik at du kan slå skruen med nok dreiemoment til å løsne den.

• Dra alle ledninger ut fra pennen bolig enheten. Disse trådene kan ikke rikke først, men til slutt vil løsne med nok arbeid. Trekk den gamle pæren fra hvit abonnenten likt. Klipp trådene når pære er fjernet.

• Fjerner ledninger ca 3/4 til full tommers slik at kobber innsiden er mer utsatt for den nye pære-installasjonen.

• Lodding nye LED pære til nylig-strippet ledninger, at loddetråd er så liten som mulig. Pakk ledninger med et lite stykke elektriske tape lysbildet pære tilbake inn i plast holderen og skruen i monteringen.

• Montere resten av Technics 1200 på nøyaktig måte du tok det fra hverandre. Kontroller at alle delene er montert tett for å sikre nøyaktigheten av denne platespiller under bruk.