Nnywellness.com

Hva bør jeg gjøre hvis min bakspeilet faller?


Hva bør jeg gjøre hvis min bakspeilet faller?

En bakre vise speil kan en sjåfør å se hva som skjer bak bilen mens du kjører. Det er spesielt viktig mens parkering, manøvrering lave hastigheter og skifte kjørefelt. Over tid, selvklebende bånd som kobler bakspeilet til frontruten glasset kan svekke og speilet kan falle av. De fleste speil kan lett erstattes av hjemme mekaniker.

Forberedelse

I de fleste tilfeller, når en bakspeilet faller av frontruten, vil det etterlate en selvklebende rester. Begynn med å plassere et stykke maskeringstape like over denne rester og merking på båndet hvor senterlinje av speilet var. Deretter Bruk en flat razor blad for å rengjøre limet av frontruten.Bakspeilet kobles til frontruten via en liten metallplaten ved foten av fjellet speil. Finne riktig størrelse hex eller torx skrutrekker og Løsne skruen på bunnen av speilet. Merk hvilken side var mot frontruten. Rengjør den gamle lim av denne siden av metallplaten.

Koble bunnplate

Kjøpe en spesialitet bakspeilet selvklebende kit fra en auto deler leverandør. De fleste kommer med retninger og spesielle forholdsregler for det bestemte produktet vises på baksiden. Arbeid i et godt ventilert område. Disse lim inneholde giftige kjemikalier som kan være farlig for mennesker hvis inhalert i store mengder. Hvis du arbeider ute på en kald dag, bruke en hårføner eller varmepistol varmer montering overflater. Holde varmekilden minst 12 inches fra frontruten. Oppvarming glasset for fort eller for mye kan føre til at glasset sprekker eller knuse. Kit kan inneholde et rengjøringsmiddel som må brukes før limet. Hvis ikke, bruk rubbing alkohol for å vaske overflater. De fleste bakspeilet selvklebende kits inneholder en todelt epoxy. Bland de to delene sammen og bruke det på bunnplate. Bruk merket du har gjort på maskeringen tape for å justere platen, og trykk platen på glasset. Holde platen i 10 til 15 minutter før epoxy definerer.

Koble speilet

Vent minst 10 timer før du prøver å montere speilet på tallerkenen. Dette vil gi epoxy tid til å herde. Så bare skyve speilet basen over platen og beholde skru.