Nnywellness.com

Hvordan overføre innhold fra en iPod til en bærbar PC


Hvordan overføre innhold fra en iPod til en bærbar PC

Apple iPod er en personlig lydenhet som spiller musikk, videoer, podcaster, lydbøker og filmer. Den kan også inneholde andre typer medier som bilder. Media er lastet ned til iPod med datamaskinen og programmet iTunes. ITunes-programmet hjelper deg å administrere musikken og andre mediefiler og lar deg foreta kjøp på iTunes store. Når du bruker iTunes og iTunes store, godtar du å bruke media på et begrenset antall datamaskiner og personlige lydenheter. Samt laste ned innhold fra datamaskinen til iPod, kan du laste kjøp fra iPod til en bærbar PC.

Instruksjoner

• Koble iPod til datamaskinen med USB 2.0-kabelen som fulgte med den. Plugg mindre end i en høy-drevet USB-port på bærbare og den andre enden inn i tilkoblingsporten på iPod.

• Åpne iTunes ved å dobbeltklikke på ikonet hvis det ikke er angitt til å starte automatisk når du kobler iPod til datamaskinen.

• Finn fanen "Store" på toppen av skjermen. Klikk den for å åpne den drop-drukne menyen. Klikk "Autorisere datamaskinen." Et popup-vindu vises, ber deg om din iTunes-påloggingen informasjon. Følg instruksjonene før du har autorisert datamaskinen for å spille kjøpene.

• Finn "Fil" i øvre venstre hjørne og klikk på den for å åpne det miste-ned menyen. Klikk "Forflytning kjøp fra iPod." Alle mediene som du har kjøpt fra iTunes skal overføres til datamaskinen. Andre innholdet på iPod kan ikke overføres.

• Klikk "Løs ut" før du kobler iPod. Når iPod er utløst, kan du koble den fra datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Aldri koble iPod uten utkasting den.