Nnywellness.com

Krever 3D HDMI 1.4?


Krever 3D HDMI 1.4?

For å støtte 3D, må HDMI versjon 1.4 være installert i utstyr når produsert. Ansvaret for å har den riktige versjonen av HDMI til å støtte produktet noen funksjoner ligger hos produsenten. Når du kjøper et nytt system, må du velge om det støtter 3D. Du kan ikke oppgradere en 2D-signalkilde eller skjermen til 3D, uansett hvilken versjon av HDMI innlemmer.

3D

I utgangspunktet snakker, gir en 3D-signalkilde som en Blu-ray-spiller to separate video signaler. Det må være spesielt utformet å reprodusere signalene fra platen. Skjermen viser dem både ved hjelp av forskjellige teknikker, avhengig av merke og modell, men det må være utformet med 3D kapasitet skal vises. Betrakteren har spesielle briller å skille mellom de to signalene med hvert øye, å skape illusjonen av dybde. Fremtidig utvikling kan eliminere behovet for briller. Hvis forbindelsen mellom enhetene bruker HDMI-teknologi, må det være versjon 1.4.

HDMI

High-Definition Multimedia Interface teknologi sender alle lyd- og bildesignaler i et digitalt format på en enkelt kabel med 19-pinners kontakter. Det bærer også forskjellige kontrollfunksjoner, inkludert en Ethernet-kanal til gjøre en Internett-forbindelse for alle komponenter i systemet som bruker den, og en omvendt lydkanal å hjelpe visse opptak programmer. På tidspunktet for publisering er mer enn en milliard HDMI-enheter i SSA fra mer enn 700 produsenter. HDMI versjonsoppgraderinger Legg Brukerfunksjoner og holde teknologien oppdatert til å samsvare med den siste utviklingen i hjemmeunderholdning, videospill og datautstyr.

HDMI-versjoner

Siden utstedt i 2002, er HDMI blitt oppgradert med versjon 1.1, 1.2, 1.3 og siste, 1.4 av 2009. Noen har lagt bokstaver for endringer som refererer til produksjon eller testing prosedyrer, men ikke bruker-alternativer. La til brukeralternativene inkluderer mini og mikro kontakter for bruk med utstyr som videokameraer og digitale kameraer, mini datamaskiner og mobiltelefoner, og en mer robust kontakt som tåler økt vibrasjon og varme til bilindustrien. HDMI licensing anbefaler at du handler for utstyr som har funksjonene du ønsker uten bekymring for HDMI nummeret.

HDMI-kabler

HDMI licensing identifiserer ikke kabler av versjonsnumre.
Mange brukere tror feilaktig at HDMI kabler endring med versjonsnummer. Men på tidspunktet for utgivelsen, HDMI-kabler kommer i fem typer, de viktigste bekymring være signalet oppløsning. Standard eller Kategori 1 kabler bære signaler med oppløsninger opptil og inkludert 1080i. Høyhastighets eller Kategori 2 kabler 1080p og høyere oppløsning, inkludert 3D. Begge kommer med eller uten alternativet Ethernet. Bilindustrien kabelen kommer bare i standardtypen uten Ethernet. Mini og mikro koblingene er tilgjengelige for standard- og høyhastighetsmodus.