Nnywellness.com

Fordeler & ulemper ved en ECM luft behandleren


Elektronisk commutated motoren (EFM) er en nyere motor som har både fordeler og ulemper, avhengig av hvordan luften handler opprettholdes. Men vanligvis sett i ovner, ECM motorer er tilgjengelige i luftbehandlere og kan tilby hus og miljø noen merkbare fordeler.

Identifikasjon

Luftbehandlere se ut omtrent som en ovn, og inneholder en vifte for å flytte den kondisjonert luften i hele hjemmet. En ECM luft handler bare refererer til en luft behandleren med ECM motoren, i motsetning til eldre stil Permanent Split kondensator (PSC) motorene.

Fordeler

ECM motorer er roligere, mer energieffektive og gi betydelige reduksjoner i drivhusgasser. Huseiere kan spare 60 til 80 prosent på elektrisk forbruk i forhold til PSC motorer. Under lav hastighet sirkulasjon bruker en gjennomsnittlig PDC-motor 350 til 500 watt, mens ECM bruker 75 til 125 watt.

Ulemper

ECM motorer kan skjule kostbare problemer fra hus. Skitne filtre begrense luftstrømmen, forlater ECM motor jobbe hardere for å opprettholde konstant luftstrømmen gjennom hjemmet. Dette brenner ut motoren raskere, men fordi motoren justerer til motstanden, hus forblir uvitende fordi ingenting synes å være forskjellig i hjemmet.