Nnywellness.com

Forkortelser for teksting for barn


Forkortelser for teksting for barn

Hvis du sender en tekst med ord som "ting" for ting og "luv" for kjærlighet, bruker du Textspeak. Textspeak, også kjent som "Textese," er der texters bruker tall, akronymer og forkortelser for ordene. For forkortet ord, akseptabel tekstversjonen kan enten ha en del av ordet, som med "2 day", eller det kan endre stavemåten helt, som med "wut" for hva. Vokaler er vanligvis utelatt fra slike ord, som med "n" for "og" og en bokstav vanligvis indikerer at ordet tekstet er ikke hva det synes å være, som med "parNts" for foreldre.

Roger at

Noen forkortelsene i Textspeak brukes til å erkjenne at noen fikk en melding eller at hun tenker noe sa "OK" med henne. Men i stedet for tekstil tilbake "OK", vil hun sannsynligvis bare tekst "K" i stedet. Hun kan også teksten "KK" vise hun er i sterk avtale med noe. Eller hun kan bruke "kay" eller "alright."

411

Når det gjelder deling gjennom tekst, gjelder visse forkortelser. Forkortelsen "Legg til" eller "ADR" står for "adresse" og "nbr" for "tall." Du kan også la noen vet om du trygt gjorde det hjemme fra skolen 2 eller dag, at du skal se en film "2nite", eller i kveld, eller om det skal være en matte test 2morrow, for i morgen.

Peeps

Når det gjelder henvisning til personer eller "ppl" i Textspeak, forkortelser regelen. Det er "u" for "du" og "din" for "din". "Folk" kan også være "peeps", og en fyr kan være referert til som "bro" eller "dude." "Nybegynner" er "newb" eller "noob", og "foreldre" er "parNts." Hvis du får en tekst beskjed ordtak "min BFF n jeg r hangin 2gethr," du vet texter og hennes beste venn alltid henger sammen.

aldri verden

Når du tekst noen, ikke la noen store ord hog opp din tegngrensene. Forkortelsene kan forkorte ordene med letthet. Ord som "alvorlig" bli "srsly", "absolutt" blir "def" og "helt" blir "ttly." Du kan også kombinere to-worded uttrykk i ett ord; "fosho" i stedet for "sikkert" og "4real" i stedet for "på ordentlig".

Manglende apostrofer

Mange forkortelser for ord som inneholder apostrofer har ikke dem i Textspeak. For eksempel "ikke" er "dnt" og "kan ikke" er "cnt." Men "ikke" brukes forskjellig på setningen "jeg vet ikke." Dette vil være forkortelsen "IDK" eller forkortelsen "dunno."

Tech Stuff

Hvis du er en techie, er det Textspeak forkortelser for tech ting du vil vite om. Hvis du tekst du kontrollerer "www" informasjon, du mener du bruker Internett. Den slags "teknoloG" eller "teknologi," kan hjelpe deg med lekser. Noen webområder kan "transl8" eller "oversette" språk for deg. Forsiktig du ikke bli distrahert og vil ans (svar) en nu (ny) txt (text) msg (melding) i stedet.

Ekstra

Fordi tallene brukes ofte i Textspeak, har de en spesiell bruk til ordene. Tallet 2 brukes for "til" og nummer 4 brukes i stedet for ordet "for". På den annen side, ekstra ord få endret rundt, hvor det blir "wut" eller "wot," gjennom blir "gjennom", bør blir "skjelve" og blir "n", og er blir "r".